ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2017 | 23:37

Έχε λίγη αξιοπρέπεια

Επαρχία, αρκετά χρόνια μόνος και μου είναι πραγματικά δύσκολο να βρω σχέση. Πρόσφατα έμαθα ότι μια φίλη με χώρισε γιατί τη χτυπούσε. "Αφού δε σε σέβεται, τι κάθεσαι μαζί του;" τη ρώτησα. Θέλει έναν άντρα που θα της παρέχει τα πάντα γιατί αυτό είναι το σωστό. "Δεν έχει σημασία αν σε καταλαβαίνει ή όχι στα δύσκολα;" τη ρώτησα. Μου έδωσε αρνητική απάντηση και μου είπε ότι γι' αυτό δεν έω σχέση. Γιατί ποτέ δεν είχα αρκετά χρήματα για να πληρώσω μια γυναίκα και να της παρέχω τα πάντα. Γιατί έτσι πρέπει στο χωριό της (δεν αποκαλύπτεται το όνομα για ευνόητους λόγους) και γιατί πρέπει να μην πει τίποτα ο κόσμος. Μια γυναίκα που ήθελα πραγματικά και της το είπα και με απέρριψε μπήκε σε σχέση με έναν που τη βρίζει συνεχώς.Και ρωτώ: Αξίζει να είσαι με έναν άνθρωπο που σου φέρεται άσχημα, μόνο και μόνο γιατί σκέφτεσαι τι θα πει ο κοσμος του χωριού σου ή το τι σου είπε η μάνα σου ή γιατί σε πληρώνει; Είστε άνθρωποι, όχι αντικείμενα. Δε λέω ότι είμαι τέλειος, εννοείται. Όμως το να μπαίνεις σε σχέση με κάποιον που σε έχει σαν αντικείμενο, μόνο και μόνο για τα μάτια του χωριού ή τα λεφτά που έχει, δεν αξίζει. Ήθελα να περάσουμε τα δύσκολα μαζί. Να είμαι δίπλα σου, να σε ακούω και να σέβομαι τη γνώμη σου, όχι σαν τον άλλο που σου λέει να βγάλεις το σκασμό και ότι "κάποια πράγματα δεν είναι για γυναίκες". Άσε τον καθένα να σχολιάσει. Μην ακούς.Κορίτσια που σέβεστε τον εαυτό σας δείξτε τους λίγη αξιοπρέπεια!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, όσο και να χτυπιέσαι, αυτή είναι η πραγματικότητα και αποδέξου την, εξάλλου είσαι κάτοικος της περιοχής και θα έπρεπε να είσαι καλύτερος γνώστης αυτών των νοοτροπιών. Από την άλλη πλευρά, σκέψου ότι υπάρχει ακόμη χειρότερο: να ανέχεται μία γυναίκα τέτοιες συμπεριφορές ενώ ζει μέσα στη φτώχια! Ω ναι, υπάρχουν και αυτά και βλέπω γύρω μου παραδείγματα ουκ ολίγα.
Να μπεις εν γνώση σου σε μια σχέση που ξέρεις ότι δε θα σου φέρεται καλά για τα λεφτά;Η να ζήσεις με κάποιον ολη τη ζωή σου για το τι θα πει ο κόσμος;Αν οταν είσαι νέος δε διορθώσεις κάτι επάνω σου που δεν είναι σωστό,οσο μεγαλώνεις αυτο μεγαλώνει!!Αν καποιος είναι τσιγγουνης οταν είναι νέος,αν μεγαλώσει θα γίνει ο πιο τσιγγουναρος του κόσμου!!Αν δε σου φέρεται καλά τωρα,θα γίνει ανυπόφορος μετά!!!Δεν αξίζει!!Κριμα τη φίλη σου!!
Scroll to top icon