ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2017 | 14:54

μονο στα ονειρα...

Η ζωη μου ειναι μονοτονη.... δεν εχω τιποτα να κανω (ανεργη για μηνες) και οι παρεες εχουν εξαφανιστει οποτε σχεδον ολη μου την μερα την παιρνω μπροστα απο μια οθονη είτε του κινητου ειτε του υπολογιστη. Εκανα και κανω πολλες προσπαθειες να αλλαξω την ολη κατασταση αλλα ουσιαστικα δεν υπηρξαν αλλαγες. Το παλευω και θα το παλευω αλλα πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να μη αντεχει και να τα παρατα. Το μονο που με κρατα ειναι τα ονειρα. Οχι μονο αυτα που κανω οταν ειναι ξυπνια αλλα και οταν κοιμαμαι. Κοιμαμαι περιπου 9-10 ωρες και μεσα σε αυτο το διαστημα βλεπω τη ζωη που θα ηθελα να κανω. Το πρωι δεν θελω να ξυπνησω γιατι δεν μου αρεσει η πραγματικοτητα. Εκει τα εχω ολα, μια αγκαλια απο το φανταστικο μου ετερο ημισυ, μια βολτα κατω απο τον λαμπερο ηλιο, μια δουλεια που παω με χαρα και φευγω μετα με τους συναδερφους μου για να παμε για να κανενα καφε σχολιαζοντας τα αστεια περιστατικα της ημερας, ενα ζεστο χαμογελο που εχω οταν μπαινω σπιτι και βλεπω δυο ματια με κοιταν και να γυαλιζουν απο χαρα, μια εκδρομη μακρια απο ολους με καλη παρεα, ενα αρωμα που με κανει να αισθανομαι ηρεμη,χαλαρη και ευτυχισμενη. Μα ολα αυτα ειναι μονο στα ονειρα...... Ετσι καθε μερα περιμενω ποτε θα κοιμηθω για να δω το επομενο επεισόδιο της φανταστικης μου ζωη μου. Γιατι αυτο μονο με κανει να νιωθω ευτυχισμένη. Εκει ζω, στα ονειρα μου!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Και ργω τα ιδια και χειροτερα! Ειμαι 4 χρονια κλεισμενη μεσα στο σπιτι και το μονο που κανω ειναι να τρωω βλεπω ταινιες και σειρες και να ζω μεσα απο αυτα! Δεν ξερω τι εγινε και γιατι εφτασα σε αυτο το σημειο! Ισως επειση σιχαθηκα τους ανθρωπους και την κακια τους.. Θα ηθελα να τα αλλαξω ολα αλλα ετσι οπως τα εχω κανει δεν ξερω απο που να ξεκινησω και πως! Εχασα πολυτιμο χρονο και δεν ξερω πως θα κερδισω πισω τη ζωη μου.. Υπομονη!
Scroll to top icon