ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2017 | 17:18

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Εξομολογούμαι εδώ , στο μεγαλύτερο και καλύτερο εξομολογητήριο της πόλης, δηλαδή αυτή τη στήλη στο site , ότι αδιαφορούμε εγώ και η σύντροφός μου για τις υποτιμητικές και άσχημες ματιές που μας ρίχνουν οι γείτονες επειδή η λατρεμένη μου σύντροφος φωνάζει πολύ και λέει διάφορα ερεθιστικά και βρώμικα λογάκια κατά τη διάρκεια της ερωτικής μας συνεύρεσης και ιδιαίτερα κατά τη στιγμή της ολοκλήρωσης. Δουλέψαμε χρόνια πάνω στη σεξουαλική μας χημεία και την καταστήσαμε ακαταμάχητη, γνωρίσαμε καλά ο ένας το σώμα του άλλου και είμαστε τρισευτυχισμένοι, αγγίζουμε την τελειότητα και μπράβο μας. Δεν μπορώ εγώ, την ώρα που ολοκληρώνει η λατρεμένη μου λατρεία και καίγεται από πόθο, έχει μουσκέψει ολόκληρη και τρέμει ολόκληρη από την ηδονή να της πω ''αγάπη μου, μη φωνάζεις, ενοχλείς τους γείτονες''. Αν είναι δυνατόν. Χαίρομαι, την θαυμάζω και την καμαρώνω κάτι τέτοιες στιγμές. Γείτονες, σταματήστε να είστε χαιρέκακοι και ζηλιάρηδες. Μπορεί να νομίζετε ότι η εξομολόγηση είναι τρολάρισμα αλλά είναι αληθινή κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος σας εύχομαι να έχετε την τύχη μου!
5
 
 
 
 
σχόλια
Η λατρεμένη σου λατρεία,έχει μουσκέψει ολόκληρη και τρέμει από ηδονή!!Εχει συμβεί και αυτο,ρωτούσε το παιδάκι:μαμα τι της κάνει και πονάει;Γιατι βογγουσε η συγκεκριμένη,καλοκαίρι με ανοιχτές τις πόρτες!!Καλα να περνάτε!!
Σε συμπαθώ! Έχεις δίκιο! Αν όμως έχουν μικρά παιδιά οι γείτονες τότε δυστυχώς θα πρέπει να προσέχετε. Αλλιώς βάλτε μόνωση στους τοίχους του δωματίου. Καλό βόλι εύχομαι! ;)
Scroll to top icon