ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2017 | 03:19

εδω πρεπει να εξομολογηθω κατι

"Το φλερτ δεν είναι απαραίτητο όμως ότι θα καταλήξει κάπου. Συμβαίνει γιατί είναι ωραίο και φτιάχνει τη διάθεση"παντα οι γυναικες εχουν αναγκη απο φλερτ γιατι ειναι ωραιο και εχουν κακη διαθεση.οποτε οι αντρες ειναι υποχρεωμενοι να κανουν τις καλες τους πραξεις και να τρωνε τις χυλοπιτες τους(γιατι οπως ειπαμε ουδεις αντρας κανει κομπλιμεντο σε μη αρεστο προσωπο)επισης πρεπει να υπομεινουν και τις κατηγοριες του stalker και του βιαστη λογω του παιχνιδιου του φλερτ που εκκινουν οι γυναικεςκαι τελος οι γυναικες ειναι τα αδυναμα πλασματα και ζητω η πατριαρχεια. τελικα μπας και ζω σε παραλληλο συμπαν? ενα κακο ονειρο ειναι μολις ξυπνησω θα σας ενημερωσωX-Files
8
 
 
 
 
σχόλια
Σε σχέση με τους άντρες που μπερδεύουν τα μηνύματα και νομίζουν πως οι γυναίκες που φλερτάρουν μαζί τους θέλουν κάτι περισσότερο, θα έλεγα ότι ο καθένας βλέπει το φλερτ (και τον σκοπό του ή την απουσία σκοπού) με τον δικό του τρόπο. Επειδή για 9 στους δέκα άντρες ο σκοπός του φλερτ είναι το άμεσο ή μελλοντικό σεξ, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και η αντικειμενική αλήθεια. Δεν είναι κάτι που οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουν, ώστε να μην μας δημιουργούν προβλήματα. Όπως μια κοπέλα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν καταλαβαίνω την έννοια του φλερτ, επειδή φλερτάρω με μοναδικό σκοπό το κρεβάτι, έτσι κι εγώ δεν μπορώ να την κατηγορήσω για άγνοια περί φλερτ, αν από μεριάς της φλερτάρει μαζί μου χωρίς να έχει τον ίδιο σκοπό.
Δεν θέλω να κάνω το συνήγορο του x-files, ούτε να αντιδικήσω με τις κυρίες που σχολίασαν. Απευθυνόμενος προς τις τελευταίες, απλά θα τους πω ότι το σχόλιο από το Delfinaki095 στο link της εξομολόγησης είναι θεωρώ η ουσία αυτού που προσπαθεί να πει ο x-files. Και δε νομίζω ότι ΚΑΜΙΑ από εσάς δεν έχει διαπιστώσει αυτό που περιγράφει το Δελφινάκι και τώρα ανακαλύπτουμε (για μία φορά ακόμη) την Αμερική.
X files τα πραγματα ειναι απλα.Οταν μια γυναικα δεν σε θελει θα δημιουργησει λογους απορριψης.Το αν σε θελει η οχι μια γυναικα εξαρταται απο τι νιωθει.Αν νιωσει οτι σε θελει θα κανει κατι μαζι σου αλλιώς δεν θα κανει.Ο τροπος σου δεν εχει καμια σχεση με το τι θα νιώσει.Αν τα αισθηματα εξαρτιοντουσαν απο τους τρόπους τοτε δεν θα διαβαζες εξομολογησεις εδω τύπου "με γραφει με μειωνει δεν με πηδαει καλα δεν με σεβεται δεν με εκτιμαει αλλα εγω τον θελωωωωωωωωωω.....". Ξεκολλα.Αχολησου με κατι αλλο και αν ειναι να γινει κατι θα γινει αλλιως οοοοοοοοοτι και να κανεις,οσο ευγενικός και να σαι,οσο player και να σαι αν η αλλη δεν νιωσει κατι ξεχασε το.Οκ αν εισαι ωραιος εχεις μπονους αλλα μην νομιζεις.
Σαφώς και ''φλερτάρω'' δε σημαίνει ''δέχομαι να κάνω σεξ'', είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Όμως, το να ''φλερτάρω'' για να ''εκμεταλλεύομαι τον άλλο'' (που κάνουν κατά κόρον πολλές γυναίκες) είναι κατακριτέο, όχι γιατί το φλερτ είναι κακό, αλλά για την εκμετάλλευση την οποία εν προκειμένω συνεπάγεται.
Θα ηθελα να αναφερω οτι το φλερτ οχι μονο αθωο δεν ειναι αλλα εχει ερωτικο χαρακτηρα και προθεσεις αποκλειστικα.Παραδειγμα οταν εισαι στο δρομο αναμεσα σε τοσους χιλιαδες ανθρωπους και εσυ πας συγκεκριμενα σε μια κοπελα να ζητησεις αναπτηρα το κανεις καθαρα γιατι σου αρεσει η συγκεκριμενη κοπελα αλλα εισαι τοσο χεστης που αναζητας ενα χαμογελο της η μια ατακα της για να της πιασεις κουβεντα και αν δεν παρεις το "πρασινο φως" αποχωρεις.Στη πραγματικοτητα δεν ηταν ο αναπτηρας ο λογος που πηγες σε κια κοπελα αλλα να κοψεις κινηση οταν την πλησιασεις.Αναπτηρα βρισκεις πολυ πιο ευκολα και πιο "ασφαλης" συναισθηνατικα απο ενα αντρα παρα απο μια γυναικα αλλα εσκεμμενα πηγαινεις σε γυναικα γιατι υπαρχει σκοπος.
Το φλερτ δεν είναι πρόσκληση για σεξ και η αποδοχή του δεν είναι συναίνεση για σεξ.Είναι η όλη διαδικασία,για να δείξουμε σε κάποιον τη συμπάθεια μας και να προκαλέσουμε τη θετική προδιάθεση του προς εμάς.Αν θα εξελιχθεί ερωτικά,δεν το ξέρουμε και δεν είναι πάντα το ζητούμενο.Το μπερδεύουμε,γιατί πολλές φορές αυτό το θετικό κλίμα επιδιώκουμε να αναπτυχθεί ανάμεσα σε μας κι έναν άνθρωπο,ο οποίος μας ελκύει και ερωτικά.Όταν ανταποκριθεί ο άλλος,έχουμε την εντύπωση,ότι μπορεί να μας βλέπει κι ο άλλος ερωτικά.Δε συμβαίνει όμως απαραίτητα αυτό.Ένας πχ στην παρέα μπορεί να μου πει "ωραία σου πάνε τα μαλλιά σου έτσι".Αναμενόμενο να τον ευχαριστήσω και να χαμογελάσω.Δε σημαίνει ότι μου αρέσει.Πολύ πιθανό να δείξω περισσότερο ενδιαφέρον στο τι λέει αυτός ο άνθρωπος,γενικά να τον προσέξω παραπάνω,γιατί με την ευγενική του συμπεριφορά τον βλέπω με μεγαλύτερη συμπάθεια.Ίσως κι εκείνος να μην ψάχνει τίποτα παραπάνω.Έχει δρόμο από αυτό το σημείο μέχρι να μιλήσουμε για ερωτικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.Κι ένα παράδειγμα φλερτ χωρίς ίχνος ερωτικής διάθεσης:Ένας πωλητής στη λαϊκή λέει σε μια γιαγιούλα "όλη τη δροσιά του κάμπου έχω φέρει για σένα,κουκλάρα μου" (true story).Δεν της την έπεφτε.Φασολάκια ήθελε να πουλήσει.
Πολυ κατάκαρδα το πήρες!!Μη στεναχωριέσαι!!Εισαστε στην ίδια δουλειά μαζί και είναι καθημερινό και δύσκολο αλλα το φλερτ είναι κάτι αθώο!!Ελπιζω να ηρεμήσει και να πει μια καλημερα!!
Scroll to top icon