ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2017 | 04:58

Τι θα κάνω με τον εαυτό μου;

Είμαι φοιτητής 20 χρονών παρθένος(όχι στο ζώδιο..) δεν έχω κάνει σχέση με κάποια κοπέλα και το θέλω πολύ , δεν είμαι άσχημο παιδί και από ότι μου λένε είμαι όμορφος όσο γι' αυτό δεν μου το λέει η μάνα μου και η γιαγιά μου . Σαν άτομο είμαι ντροπαλός, δοτικός και σεμνός , είμαι ιδιότροπος-επιλεκτικός δεν ξέρω , μου αρέσουν οι όμορφες κοπέλες με ωραία χαρακτηριστικά , οι φίλοι με βρίζουν γι αυτό αλλά τι να κάνω δεν θέλω να τα φτιάξω με μια μέτρια κοπέλα που δεν θα μου αρέσει όπως έκανε ένας φίλος μου μόνο για να κάνει σεξ και την χώρισε δεν είμαι κανένας μαλάκας. Επίσης οι παρέες μου δεν βοηθάνε γιατί δεν υπάρχουν κορίτσια μέσα σε αυτές. Βγαίνω με τους φίλους μου σε κλαμπ και σε καφέ στην Θεσσαλονίκη αρκετά, πιάνω ματιές αλλά δεν μου βγαίνει να πάω να μιλήσω σε κάποια κοπέλα να την γνωρίσω . Όσο για το θέμα περί σεξ ώρες,ώρες τρελαίνομαι το ζητάει ο οργανισμός μου πολύ, την βγάζω με πορνό και τέτοιες ιστορίες αλλά δεν ικανοποιούμε, ο ξάδερφος μου είπε να πάμε σε μπουρδέλο αλλά εγώ δεν θέλω να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Τα σκέφτομαι όλα αυτά αγχώνομαι, τρελαίνομαι και φουσκώνω ώρες ώρες θέλω να πάρω φόρα και να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο , δεν ξέρω τι να κάνω. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σε αντίθεση με τον el padre,θα σε προέτρεπα να πας σε οίκο ανοχής.Γι'αυτό το λόγο υπάρχουν άλλωστε.Θα είναι χειρότερο να βρεις κοπέλα και να μην έχεις ξανακάνει σεξ,εκτός εαν δεν έχει ξανακάνει κι αυτή.Και σ'αυτές τις ηλικίες ολίγον δύσκολο να βρεθεί τέτοια.Εαν πάλι δεν θες με τίποτα να πας εκεί ή δεν σου περισσεύουν λεφτά,κάνε ότι έκανε και ο φίλος σου.Σαβουρογαμία δηλαδή μέχρι να βρεθεί κάποια που θα σ'αρέσει.
Είναι λογικές σκέψεις ενός νεαρού που ακόμα ψάχνεται. Δε χρειάζεται να ανησυχείς ούτε να νιώθεις άσχημα. Η κοπέλα θα έρθει στη ζωή σου, αρκεί να μην το σκέφτεσαι όλη μέρα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Είσαι μόλις 20 χρονών. Ζήσε τη ζωή σου, πέρνα όμορφα με τις παρέες σου και τις ασχολίες σου, και μην βάζεις σαν προτεραιότητα τις κοπέλες... Ναι οκ ξέρω πόσο άσχημο είναι και πώς νιώθεις που δεν έχεις κοπέλα, αλλά το να το σκέφτεσαι όλη μέρα δε σου κάνει καλό. Εγώ έκανα πρώτη σχέση και πρώτη φορά σεξ στα 23. Με ενοχλούσε πολύ, αλλά δε το είχα κάνει αυτοσκοπό. Περνούσα όμορφα με ότι με ευχαριστούσε, και η κοπέλα ήρθε. Σε οίκο ανοχής μην πας. Δε το συνιστώ.. Δε θα σου προσφέρει τίποτα. Είσαι πολύ νέος, μην πέφτεις στη παγίδα του πρέπει να κάνω σχέση και σεξ.. άσε τον εαυτό σου να ζήσει όπως αυτός νιώθει και όλα θα έρθουν... :)
Scroll to top icon