ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2017 | 11:38

Γιατι;

σας ομιλει μια 26χρονη εκνευρισμενημε τον ςαυτο της..Γιατι ο ερωτας να επηρρεαζει τοσο πολυ τη διάθεση σε μας τις γυναικες; γιατι οτανμας πουν μια ομορφη κουβεντα καποιος που μας αρεσει κανουμε σα 15 χρονες (και μην πει καμια το αντιθετο γιατι ειναι μεγαλη αληθεια δυσυυχως) ??? Και φυσικα γιατι αν δεν παει καλα τελικα κατι κ δεν ηινει αυτο που θελουμε πεφτουμε στα πατωματα; δεεω επανερχομαστε μετα αλλα γιατι αυτα τα ακρα που αγγιζει η διάθεσή μας;; και γιατι να ελπιζουμε κ να φαντασιωνομαστε πραγματα ? Γιατι ναμαστε τοσο ονειροπολες και να θελουμε χρυσοσκονη σε ολα;; αφου αργα η γρηγορα τσακιζομαστε και τρεχουμε στους ψυχολογους!!! Ποση μοναξια νιώθουμε με α αυτα; γιατι; γιατι να μαστε τοσο περιπλοκα οντα;; ποσο θα θελα να μουν αντρας καινα σκεφτομαι πθο λιτα χωρις να καιω εγκεφαλικά κύτταρα για καθε κατασταση που βιωνω... προσπαθω πολυ να το δουλεψω αυτο..πειτε αποψεις ιδεες πανω σ αυτο...μιληστε...ας το κουβεντιασουμε οσοι θελετε παρεα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα φυλου.Ολοι νομιζω εχουμε βιωσει απορριψη κ χωρισμο...Το θεμα ειναι,να τα ξεπερναμε και να συνεχιζουμε.Να ξερουμε τι αξιζουμε και να μας αγαπαμε.Εαν κρατας ενα ποτηρι με νερο για 10 λεπτα δεν θα σε κουρασει.Εαν το κρατας 24 ωρες,θα κουραστεις..Δωσε στον εαυτο σου χωρο κ χρονο για την στεναχωρια σου αλλα μην αφησεις να σε καταβαλλει.Σε περιμενουν πολυ καλυτερες καταστασεις κ ειναι κριμα να τις χανεις ,ουσα κολλημενη στο παρελθον.Ζηστες!
Στη θεωρια σε πληροφορω οτι ειμαι παιχτουρα! Το θεμα ειναι η πραξη! Σ ευχαριστώ για το σχολιο σου! Τεινω να πιστευω οπως εγραψα κ πανω οτι τελικα η αντιμετωπιση η ο μαλη σε ολα τα ζητήματα μαλλον ειναι ικανοτητα του εγκεφαλου και απ ο.τι φαινεται υστερω!!!
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα φύλου. Είναι θέμα πιο πολύ προσωπικότητας θεωρώ. Εγώ πχ έχω όλες τις ανησυχίες που έχεις, και είμαι άντρας 23 ετών. Μην κολλάς στο θέμα φύλου. Είναι θέμα προσωπικότητας :)
Scroll to top icon