ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 21:10

Γκιουλεν Μπαρε

Απο την ημερα εκείνη 8/11/14,άλλαξε όλη η ζωή μου, τοτε άκουσα οτι ήμουν κι εγώ ο "τυχερος"" μ αυτό το συνδρομο ,σαν σήμερα έκανα τα πρωτα βήματα, 22/2/2015,κι εύχομαι σε ολους που ίσως νοσήσουν, πρωτα απο όλα να μην χάσουν το κουράγιο τους και με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά,εγώ προσωπικά ήμουν σε απελπιστική κατασταση,σύμφωνα με τους γιατρούς μου που με την βοήθεια τους και πρώτιστα στην Χάρη Του,ζω...υποφέρω ακόμη στα πόδια αλλα περπατω,ευχαριστώ όλους και μην χάνετε την ελπίδα Φίλιππος Καϊμακάμης το όνομα μου ,Θεσσαλονίκη το mail μου για οποίον θέλει βοήθεια είναι[email protected]
3
 
 
 
 
σχόλια
Με άγγιξε τόσο η εξομολόγηση σου πού εκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σχολιάσω! Η μητέρα μου πέρασε αυτό το σύνδρομο! 25/11/2009. Πάντα θυμάσαι τέτοιες μέρες που η ζωή σου έρχεται τα πάνω κάτω!! Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα! Θέλει πολύ δύναμη . Να έχεις ανθρώπους γύρω σου να σου δείχνουν πως σ αγαπάνε και σε στηρίζουν! Με την εξομολόγηση σού ξαναβιωσα όλα τα στάδια που περάσαμε! Η μητέρα μου είναι καλά τώρα! έχει βέβαια πονους ακόμη, αλλά με κατάλληλη αγωγή υποφέρονται! Να σαι παντα γερός δυνατός να έχεις υπομονή κ όλα θα πάνε καλά! Πάντα να θυμάσαι : ότι δέν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!
Πάσχω από νευρολογικό αυτοάνοσο, συγκεκριμένα από ΣΚΠ και μπορώ να σε νιώσω.Εμένα μου διαγνώστηκε μετά την πρώτη γέννα μου.Τέλοσπάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως μιας και λόγω της πάθησής σου το ανοσοποιητικό σου πάσχει πρέπει να είσαι προσεκτικός ακόμη και μια απλή ίωση εσένα μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο.Σου εύχομαι καλή υγεία μέσα απ'την καρδιά μου.
Φίλιππε,πάντα γερός!!Τα νευρολογικά σύνδρομα απαιτούν συνήθως πολύ μεγάλο χρόνο αποκατάστασης,γεγονός που γεμίζει απογοήτευση και απαισιοδοξία τους παθόντες... Το αισιόδοξο μήνυμά σου,αποδεικνύει ότι η θέληση,η υπομονή και η προσπάθεια σε συνδυασμό με την σωστή θεραπευτική αγωγή κάνει θαύματα!Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα!
Scroll to top icon