ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2017 | 18:19

Είμαι παντρεμένη

Και δεν απολαμβάνω το σεξ με τον άντρα μου!!!!Δεν είχα άλλη σχέση οπότε καλό-κακό αυτό γνώρισα.Αρχικά πίστευα ότι μου ήταν δύσκολο να ολοκληρώσω γιατί ήμουν άπειρη και ότι με την πορεία όλα θ αλλάξουν.Δεν άλλαξαν όμως και πολλά.Δυσκολεύομαι πολύ να ολοκληρώσω μαζί του ,ενώ μόνη μου έχω πολύ πιο εύκολα και πιο έντονο οργασμό.Δεν ξέρω τι φταίει.Πλέον δεν έχω διάθεση για επαφή μαζί του,βέβαια λόγο διαφόρων καταστάσεων δεν βρισκόμαστε τακτικά,(μπορεί να κάνουμε και σχεδόν μήνα να έρθουμε σ επαφή.Να συμπληρώσω ότι μέχρι πριν δεν ήθελε να μου κάνει στοματικό,Δεν του το είχα ζητήσει πότε γιατί μ έκανε να νιώθω ντροπή μ αυτή του την άρνηση.Το τελευταίο διάστημα πλέον το κάνει από μόνος του μ ευχαρίστηση ,εγώ όμως δεν μπορώ να το απολαύσω λόγω της αρχικής άρνησης,και δεν μιλάω για λίγες φορές μιλάω για χρόνια άρνησης!!! Τα προκαταρκτικά σχεδόν ανύπαρκτα και αν τυχόν (σπάνια μεν αλλά έχει τύχει)τελειώσει πρώτος μου ζητάει συγγνώμη και με αφήνει ανικανοποιητη!!!Επίσης να πω ότι το σεξ δεν γίνεται πάντα με σβηστά φώτα,δεν κοιτάμε ο ένας το σώμα του αλλού.Και για να προλάβω τυχόν χλευασμους δεν είμαι άσχημη.Σας παρακαλώ πολύ μην με ειρωνευτειτε,θέλω τα φώτα σας γιατί είμαι νέα γυναίκα δεν θέλω να τον απατησω,δεν θέλω να χαλάσω τον γάμο μου απλά θέλω να απολαύσω το σεξ,το δικαιούμαι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δοκιμάστε το swinging.Ακούγεται σοκαριστικό ίσως,είναι,όμως,λυτρωτικό σε τέτοιες περιπτώσεις.Οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται ποτέ,μόνο κόβονται. Με κουβέντες ποτέ.
Να το συζητήσεις μαζί του αλλά ρε παιδί μου από την αρχή δεν ταιριάζετε όπως λες εκεί ..τι περίμενες ? Ότι θα άλλαζε με το γάμο ? Ελπίζω τουλάχιστον να ταιριάζετε στους υπόλοιπους τομείς αλλιώς τι να πω
Του έχεις μιλήσει ποτέ γι' αυτά; Το έχετε συζητήσει; Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις. Προσπαθείστε να βρείτε μια λύση πρώτα με το διάλογο μεταξύ σας. Αν το κάνεις και δε γίνει τίποτα, μετά μπορείτε να επισκεφθήτε και έναν ψυχολόγο. Αν αποτύχουν όλα αυτά δυστυχώς αυτό που απομένει είναι ο χωρισμός ή η παράλληλη σχέση. Και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία (πανδρεμένος γαρ που έχω περάσει παρόμοια φάση).Το σεξ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας σχέσης, αυτό είναι που ξεχωρίζει το ζευγάρι από τους φίλους, είναι κρίμα να μην το απολαμβάνεις.
Scroll to top icon