ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2017 | 10:58

Ειπα σ αυτον που με γουσταρει κ τον γουσταρω οτι δεν κανω ευκολα σχεσεις

Μ αυτον που μ αρεσει(+ ξερω οτι του αρεσω κ γω) ειμαστε στην ιδια παρεα(της σχολης). Αυτος μπηκε σχετικα προσφατα στην παρεα(πριν 1μιση χρονο περιπου, ενω με τους υπολοιπους γνωριζομαστε 4 χρονια, απ το πρωτο ετος δηλαδη), οποτε δεν τον γνωριζω κ πολυ καλα, τωρα τον μαθαινω. Σε μια συζητηση που ειχαμε τις προαλλες οι δυο μας για σχεσεις, με ρωτησε πως κ ειμαι τοσο καιρο μονη μου(νταξει μη φανταστειτε, 1χρονο ειμαι single) κ πως κ δεν μου λειπει να εχω εναν συντροφο. Αρχικα να σημειωσω οτι ξερναω μ αυτο το ηλιθιο στερεοτυπο που υπαρχει στα κεφαλια των περισσοτερων, οτι δηλαδη οποιος(αντρας ή γυναικα) ειναι ελευθερος, σημαινει οτι ειναι κακομοιρης κ οτι νιωθει μονος του, ενω το να εισαι σε σχεση ειναι η μονη ευτυχια σ αυτη τη ζωη. Τελοσπαντων, συγκρατηθηκα κ δεν του τα εψαλα γι αυτο που ειπε κ του απαντησα μονο σ αυτο που με ρωτησε. Του ειπα λοιπον αυτο που πιστευω, οτι δηλαδη δεν ειμαι επιπολαιη με τετοια θεματα κ οτι παιρνω στα σοβαρα τις σχεσεις. Του ειπα οτι θελω να ερωτευτω ή τελοσπαντων να νιωσω κατι εντονο, για να μπω σε μια σχεση, αλλιως καλυτερα να ειμαι μονη μου. Δεν ξερω τι εντυπωση του αφησε η απαντηση μου(φανταζομαι θετικη, γιατι κ κεινος ειναι των σχεσεων), αλλα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο: 1) γιατι πιστευετε οτι μου ανοιξε συζητηση για τετοιο θεμα(για σχεσεις δηλαδη)?? Μηπως αυτο ειναι μια επιπλεον αποδειξη οτι του αρεσω? Θα συζητουσατε εσεις κατι τετοιο με μια κοπελα, η οποια σας ειναι αδιαφορη ερωτικα? Και2) αν εσας σας αρεσε μια κοπελα, η οποια βλεπατε μεν οτι σας δειχνει καποιο ενδιαφερον, ομως δεν ξερατε σε τι βαθμο ενδιαφερεται, τι εντυπωση θα σχηματιζατε, ακουγοντας την να λεει οτι δεν δεσμευεται ευκολα κ οτι εχει τελοσπαντων καποιες απαιτησεις, για να κανει σχεση? Αν τη γουσταρατε πολυ δηλαδη, θα σας αποθαρρυνε αυτη της η δηλωση απ το να συνεχισετε να τη διεκδικειτε, ή θα σας πεισμωνε πιο πολυ? Σκεφτηκα μηπως τον κομπλαρε αυτο που ειπα, μηπως δηλαδη σκεφτηκε οτι δεν αξιζει τον κοπο να το προσπαθησει μαζι μου, γιατι θα δυσκολευτει πολυ να με "ριξει". Απ την αλλη, μπορει ακουγοντας κατι τετοιο να το ειδε σαν προκληση, ωστε να προσπαθησει να με κυνηγησει πιο εντονα κ να με κανει να τον ερωτευτω. Εσεις τι θα σκεφτοσασταν, ακουγοντας κατι τετοιο απ αυτην που σας αρεσει?
3
 
 
 
 
σχόλια
Υπεραναλύεις τα πράγματα. Δε νομίζω οτι το να συζητάς τις απόψεις σου περι σχέσεων με κάποιον σημαίνει οτι σου αρέσει απαραίτητα. Εσύ δεν έχεις συζητήσει περι σχέσεων με τα αγόρια της παρέας. Κι όσο για την απάντησή σου δε νομίζω καν να την ανέλυσε όπως εσύ ή να την σκέφτηκε τόσο αργότερα. Αντί να μαντεύεις τι πιστεύει κι αν θέλει κάτι απο σένα γιατί δεν του λες να πάτε για έναν καφέ οι δυο σας?
Scroll to top icon