ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2017 | 11:54

Διαταραχη υπνου!

Δεν μπορω να κοιμηθω φυσιολογικα δεν ξερω τι φταιει! Ξαπλωνω 2 το βραδυ και ξυπναω 5, μετα ξανακοιμαμαι κατα τις 7 το πρωι και ξυπναω 9 και το απογευμα παντα θα ειμαι κουρασμενος με αποτελεσμα να κοιμηθω 4-6 ή 7-9 ας πουμε... Τι εχω παθει; Ξυπναω και δεν μπορω να κοιμηθω ξανα με αποτελεσμα να κοιμαμαι σε δοσεις! Δεν μπορω να κοιμηθω πανω απο 2-3 ωρες σερι. Κανεις με παρομοια εμπειρια; Εχει σχεδον δυο μηνες που συμβαινει αυτο δεν αντεχετε αλλο! Αν γνωριζετε κατι παρακαλω σχολιαστε ευχαριστω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Στρες, διαταραχες της λειτουργειας της επιφυσης, θυροειδη, η επινεφριδιων ή συνδυασμος αυτων. Πηγαινε σε γιατρο για περισσοτερες διευκρινισεις και τεστ.
Μπορεί να έχεις συσσωρευμένο άγχος και να μη το καταλαβαίνεις. Επίσης αν κοιμάσαι το απόγευμα λογικό είναι να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ.Δοκίμασε να μη κοιμάσαι το μεσημέρι και να ξαπλώνεις νωρίτερα το βράδυ πχ αντί για 2 στη 1 ή στις 12.Ίσως να σε βοηθούσε να έπινες και κάτι χαλαρωτικό πριν κοιμηθείς,βαλεριάνα ή κάτι τέτοιο.
έχεις το σύνδρομο του δεκανέα αλλαγής !!Να πας να καταταγείς να γλιτώσει και κανένας άλλος από αυτό το μαρτύριο Στα σοβαρά τώρα , μάλλον κάτι σε βασανίζει δε γράφεις καμιά εξομολόγηση για το κυρίως θέμα να ξαλαφρώσεις και λίγο
Scroll to top icon