ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2017 | 01:43

Αναρωτιέμαι...

Υπάρχουν άραγε άντρες που όταν βρίσκονται σε σχέση/είναι παντρεμένοι ή είναι ερωτευμένοι, δεν κοιτάνε άλλες γυναίκες;Ακόμα περισσότερο, υπάρχουν άντρες που ενώ έχουν σεξουαλικές ανάγκες, δεν τις ικανοποιούν με την οποιαδήποτε εμφανίσιμη τους δεχτεί;Προσωπικά, τραβάω ζόρι να θαυμάσω κάποιον και να τον ερωτευθώ. Όταν μάλιστα ερωτεύομαι, δεν έχω μάτια για άλλον. Οι φίλες και γνωστές μου δεν είναι έτσι. Άλλες ενθουσιάζονται πολύ εύκολα, άλλες δεν τις ενδιαφέρει το θέμα έρωτας γενικά... Άλλες είναι παντρεμένες και ξενοκοιτάνε κοκ.Είμαστε όλοι διαφορετικοί, μα υπάρχει κάποιος να ταιριάζει με εμένα; Πολλοί υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικοί - και όντως ισχύει, αφού συνάπτουμε πάνω από μια σχέσεις - αλλά είμαι πολύ κοντά στο να νιώθω κάπως έτσι. Και δεν το ελέγχω. Τριανταρίζω σιγά σιγά και μετράω μόνο δυο, σχετικά μικρής διάρκειας, σχέσεις.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Έχει τύχει σε σχέση που είχα παλιά, να έχω να δω 7 μήνες την κοπέλα μου. Δεν είχα ανάγκη να κάνω κάτι άλλο και δεν δεν το έκανα. Όπως επίσης όταν έχω σχέση δεν ασχολούμαι καν με άλλες κοπέλες. Δεν παίζει το μάτι μου δλδ όπως τώρα που, εντάξει, είμαι free. Θέλω να πω ότι υπάρχει μια λογική σειρά στα πράγματα κατά την γνώμη μου. Κανεις σχέση όταν είσαι ερωτευμένος με τον άλλο και όταν είσαι ερωτευμένος υποτίθεται ότι δεν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο από την στιγμή που είναι εντάξει ο άλλος. Κάπως έτσι.
Scroll to top icon