ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 23:41

Σπουδές

Θα πάω στη Μυτιλήνη για σπουδές αλλά φοβάμαι .. δεν έχω ξανά παει ποτε και είναι τελείως ξένος τόπος για εμένα..Η μαμά μου δεν θέλει να πάω λόγω των προσφύγων και των σεισμών.. Πείτε μου θετικά πράγματα ώστε να μην αγχώνομαι..
11
 
 
 
 
σχόλια
Λογικό να σε τρομάζει λίγο μια άγνωστη κατάσταση.Φαντάζομαι δε θα έχεις ξαναμείνει και μόνος σου.Υπάρχει θέμα με το προσφυγικό,αλλά η ένταση,που βλέπουμε στα μέσα,δεν έχει απαραίτητα αυτές τις διαστάσεις σε καθημερινή βάση.Το λέω κάνοντας σύγκριση με τη Χίο,όπου ζω το μισό χρόνο,κι έχει επίσης καταυλισμούς και μάλιστα μέσα στην πόλη.Στο Β.Α. Αιγαίο είναι σχετικά συχνοί οι σεισμοί,αλλά ακριβώς γι'αυτό το λόγο οι κατασκευές είναι αντισεισμικές και σπάνια καταγράφονται ζημιές.Σαν φοιτητική ζωή δε θα περάσεις κι άσχημα.Δεν είναι κατσικοχώρι η Μυτιλήνη.Και σε τέτοιες πόλεις συνήθως οι φοιτητές δεν είναι πολύ διασκορπισμένοι,μαζεύονται σε στάνταρ μαγαζιά και φτιάχνουν εύκολα παρέες.Η Λέσβος είναι μεγάλο νησί κι αν νοικιάσεις με φίλους κανένα αυτοκίνητο μπορείς να κάνεις ωραίες εκδρομές.Η Χίος είναι πολύ κοντά για μια βόλτα.Η Τουρκία ακόμα πιο κοντά και πας με πολύ φτηνό εισιτήριο και μόνο την ταυτότητα σου.Θα το ευχαριστηθεί κι η μαμά σου.Θα μπορεί να κάνεις διακοπές σε νησί.Άσχημα είναι;Αν είναι και της εκκλησίας,για να πάρω πάσα απ'την Ξανθούλα,το καλύτερο της.Άγιος Ραφαήλ (πολύ κοντά με το λεωφορείο),η Παναγιά στην Αγιάσο,ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο...
Είναι ο Άγιος Ραφαηλ,ο Άγιος Νικόλαος και η Αγία Ειρήνη εκεί!!!Μη φοβάσαι!!Δεν τους έβαλε τυχαία εκεί ο Θεός!!Τιποτα δε γίνει...Θα φύγουν οπως ήρθαν οι μετανάστες!!!
Δε μιλάω για τη θρησκεία, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει όπου και όσο θέλει.Αυτό με τους μετανάστες με ταρακούνησε λίγο.Τώρα για επιστράτευση εγώ δε γνωρίζω,εσύ μάλλον έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες.
Scroll to top icon