ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2017 | 20:14

Θέλω ή δεν θέλω;

Εξομολογούμαι ότι αρέσω σε κάποια, αλλά εμένα δεν μου πολυαρέσει. Συμπαθητικούλα είναι, λίγο νιαουρίζει, κάτι με χαλάει πάνω της που δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Με παίρνει τηλέφωνο, μου στέλνει μηνύματα, έχουμε βγει μια, δυο, δέκα φορές, δεν βλέπω να αντέχει πολύ ακόμα. Από μια δεν αισθάνομαι να την θέλω όσο θα ήθελα, απ' την άλλη είμαι μόνος καιρό και ίσως χαλαστώ αν βρει κάποιον άλλο ή απλώς εξαφανιστεί. Σηκώνει σκέψη σ' αυτά ή αφήνεσαι στην πρώτη εντύπωση; Κι αν δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο;
6
 
 
 
 
σχόλια
Την παλεύεις καθόλου αγόρι μου? Τόσο κενή και μονότονη είναι η ζωή σου που θέλεις παιχνιδάκια εις βάρος τρίτων για να τη <<γεμίσεις>>? Ο τρόπος και το ύφος που γράφεις είναι απαράδεκτος,τόσο απλά!
Γίνεται να ρωτάς εμάς αν θέλεις; Αν δεν ξέρεις εσύ τότε ποιος ξέρει; Η συμπεριφορά σου είναι άνανδρη κατ'εμέ. Μια χαρά ξέρεις την απάντηση αλλά σε έχει βολέψει η κατάσταση οπότε την συνεχίζεις γιατί κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον της. Δίνεις ελπίδες σε έναν άνθρωπο που σου έκανε την χάρη να του αρέσεις και ταυτόχρονα τον κοροϊδεύεις. Μίλα της ξεκάθαρα, να είσαι ευγενικός μαζί της , μη ξεχνάς ότι αυτός ο άνθρωπος είδε κάτι καλό πάνω σου. Θα βρεις άλλη που θα σου αρέσει περισσότερο. (Μεταξύ μας όμως είμαι στο παρατσάκ να σε βρίσω κ να σου πω πως δεν αξίζεις καμία)
Δεν γίνονται ποτέ οι σχέσεις με το ζόρι , ούτε με τέτοιους συμβιβασμούς. Θα βρεις σίγουρα στο μέλλον κάποια καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Το κορίτσι αυτό άστο, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει πραγματικά. Αν την εκτιμάς έστω και λίγο, σταμάτα να της δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Κρίμα είναι.
Δεν είναι έντιμο εκ μέρους σου να ταλαιπωρείς το κορίτσι αφού δε σου αρέσει.Άφησέ τη να βρει κάποιον άλλον που θα την εκτιμήσει και μην της τρως άλλο χρόνο!!
Scroll to top icon