ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 09:06

survivor

Είμαι η μοναδική που της τη σπάει το survivor; Μου βγάζει κάτι τελείως κατινίστικο και δεύτερο. Και όλοι είναι ξετρελαμενοι!
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι γουστάρουν να παρακολουθούν μια εκπομπή,που δεν είναι κι ό,τι πιο κουλτουρέ υπάρχει.Ε,και τι έγινε;Δεν είναι όλες οι ώρες για ποίηση,σοβαρές ενημερωτικές εκπομπές κτλ.Θέλει κι ο άλλος λίγο τη σαχλαμάρα του,κάτι πιο ελαφρύ.Ο καθένας χαλαρώνει,όπως του αρέσει.Αν δε σ'ενδιαφέρει απλά δεν το βλέπεις.Πού είναι το θέμα;
Προφανώς και όλες οι ώρες δεν είναι σοβαρές, εμένα αυτό που με έκανε να κάνω την κοινοποίηση αυτή είναι το παθος και ο χαμός με κάτι φθηνό ποιοτικά. Όλοι θα δούμε χαζομάρες εννοείται, αλλά η θεοποίηση τους με κάνει και προβληματίζομαι.
Lynque,πολλοί άνθρωποι γουστάρουν αυτές τις εκπομπές,γιατί μπορούν να ηθικολογούν εκ του ασφαλούς,μιας και δε βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.Είναι ένα κουτσομπολιό που μπορείς να μοιραστείς με πολλούς,αφού όλοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν άποψη γι'αυτό.Κι όσος ντόρος γίνεται,άλλο τόσο εύκολα ξεχνιέται.Οι μεγαλύτεροι,που έχουμε δει όλη την ιστορία των ελληνικών reality,μπορεί να περάσαμε από τέτοιες φάσεις,χορτάσαμε και γενναίες δόσεις trashίλας (οδοντόκρεμα το φετινό survivor μέχρι στιγμής) και τελικά αυτό που έμεινε είναι μερικές στιγμές για γέλια.
Scroll to top icon