ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 15:25

Ανασφάλειες

Το κρατάω καιρό μέσα μου και ντρέπομαι να το μοιραστώ με τον οποιοδήποτε , ντρέπομαι ακόμα και που το σκέφτομαι , αλλά η αδελφή μου φέρεται σαν πουτάνα. Ακούγεται σκληρό και με πληγώνει απίστευτα που το λέω , αλλά έτσι είναι. Βαρέθηκα να ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους ... Εκείνη είναι ο φταίχτης και οι τεράστιες ανασφάλειες που κουβαλάει. Μα πώς μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο τρία ολόκληρα χρόνια , να έχετε περάσει τόσα και να του εξηγείσαι έτσι ; Και έγινε μια - δυο φορές. Πες οκ , απλά δεν ήταν ικανοποιημένη και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί. Αλλά συνεχίστηκε και αφού επιτέλους χώρισε το έκανε και με τους επόμενους. Αισθάνομαι απαίσια για τον τρόπο που τους έχει συμπεριφερθεί και ξέρω ότι δεν με αφορά και ότι η ζωή είναι δικιά της , όμως δεν μπορώ απλά να κάνω πως δεν βλέπω όταν φέρνει διαφορετικό αγόρι ανά δυό μέρες στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί , ότι η αδελφή μου παρόλο που είχε τεράστια υποστήριξη από την οικογένεια της , δέχτηκε μπούλινγκ μέχρι και το τέλος του γυμνασίου (τώρα είναι 22,μεγαλύτερη από μένα). Το ξεπέρασε όμως και δεν την επηρεάσε. Με τα μαθήματα ποτέ δεν τα πήγαινε καλά , είχε αδυναμίες και φίλους είχε πάντα απειροελάχιστους, μέχρι τα 17 όπου άρχισε να βγαίνει κτλ. Έκανε άσχημες παρέες , τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν με ακούει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν είστε σε κανα κουτσοχώρι θα μπορούσες να την σκοτώσεις δια λιθοβολισμού την άτιμη μοιχαλίδα για να ξεπλύνεις την οικογενειακή ντροπή!Σοβαρά τώρα. Διάβασε στο διαδίκτυο τι είναι η "κουλτούρα ντροπής" και τι η "κουλτούρα ενοχής". Και αναλογίσου αν θα σε πείραζε το ίδιο αν ήταν αδερφός κι όχι αδερφή σου.
Κοίτα,δεν είναι όπως πριν 20 χρόνια ασφαλώς αλλά είναι χειρότερα ειδικά στις μικρές ηλικίες γιατί ακόμη δεν έχουν ξεφύγει από το μικρό κύκλο του χωριού.
νομίζω ότι την κρίνεις και ότι έχεις την απαίτηση να συμβιβαστεί με τους δικούς σου ηθικούς κανόνες. δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά μεγάλο κορίτσι είναι και έχει δικαίωμα να διαθέσει το σώμα της σε όποιον νομίζει. τώρα αν σ ενοχλεί να τους φέρνει στο σπίτι που συγκατοικείτε αυτό είναι άλλο θέμα και μπορείς να το συζητήσεις με ηρεμία ανεξάρτητα.
Scroll to top icon