ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 17:46

Ειναι

Λιγο η οικογενεια μου που παει κατα διαολου,λιγο το γεγονος οτι δε μπορω να βρω να κανω τη πρακτικη μου,λιγο η σχεση μου που παει και αυτη καταδιαολου...ε δε θελει πολυ ενας ανθρωπος να σκασει απτο αγχος. Νιωθω πολυ αγχωμενη,μερα με τη μερα περισσοτερο . Νιωθω πως δε βγαζωω ακρη με τιποτα. Θελω να συζητησω με καποιον ανθρωπο,αλλα φοβαμαι πως θα ξεσπασω σε κλαμματα,η σε νευρα.Νιωθω πολυ απροβλεπτη! Θελω να κλεινομε μεσα στο δωματιο μου αλλα αυτο σιγουρα δε βοηθαει. Υπεραναλυω τοσο πολυ τα πραγματα που στο τελος καταναλωνω ολη την ενεργεια μου στην αρνητικη σκεψη παρα στη θετικη λυση! Δε ξερω τι να κανω ειλικρινα.Εχω την εντυπωση πως ολα με πνιγουν ,εχω τασεις φυγης.! Πειτε μου τη γνωμη σας,εχει βιωσει κανεις κατι παρομοιο?? Πια θεωρειται πως ειναι η καλυτερη λυση??
1
 
 
 
 
σχόλια
η καλυτερη λυση ειναι να τα μιλησεις να κλαψεις να βγαλεις τα νευρα σου να ξεσπασεις να συζητησεις με ανθρωπους που εμπιστευεσαι και σε αγαπουν να ακουσεις λυσεις να παρεις δυναμη,αν δεν εχεις,ψυχολογο,αν δεν μπορεις ειμαι μια αγνωστη που εχω διαθεση να σε ακουσω και με την πρακτικη τουλαχιστον θα μπορω να σου προτεινω κατι:)
Scroll to top icon