ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 10:18

Απαντηση υπαρχει?

Γιατι να περνας αρκετο χρονο με καποιον,να του δειχνεις πραγματα,να πηγαινετε βολτες,εκδρομες,ερωτικη ενταση,αγκαλιες,φιλια,καφεδες,ωρες πολλες μαζι κ πολλα αλλα ενω δεν τον θελετε?σου λεει ο αλλος αρχιζω να νιωθω κ του απαντας εγω οχι.Μη το τερματιζετε πια αν ειναι μονο για σεξ.καλο κ αυτο αλλα εχει ορια.ανθρωπος ειναι ο αλλος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδη τον τραβας με το ζορι στις εκδρομες στους καφεδες κτλ και δεν τα θελει?προφανως και τα θελει και τα κανει,τωρα το οτι δεν νιωθει αυτα που νιωθεις εσυ στο διαστημα που ειρθατε κοντα δεν σημαινει οτι τα κανει αυτα για το π@δημ@. Σε κοροιδεψε? σου ειπε αλλα και στα γυρισε?δεν νομιζω..ο καθενας εχει τον ρυθμο του η μπορει να μην νιωσει κ ποτε. Εχω παρατηρησει αρκετες φορες απο εμενα τουλαχιστον π ειμαι γυναικα οτι σε σχεσεις μου προσπαθουσα να εκβιασω συναισθηματα νομιζω μοιαζουμε σε αυτο..μην εκβιαζεις τπτ μη βιαζεσαι και μην απελπιζεσαι
Αυτο αναρωτηθηκα κ γω.για το αν με το ζορι.δε φαινοταν τιποτα να γινεται με το ζορι.το αντιθετο θα ελεγα.Δε προσπαθησα η ετσι νομιζω να εκβιασω κατι.ενιωσα αλλαγη σε αυτο που νιωθω κ τον αφορουσε.πως θα συνεχιζα γνωριζοντας οτι εγω κ ο αλλος δε ξερω..δεν εκανα κ καμια τρομακτικη δηλωση.ειπα πως αρχιζω να νιωθω κ ηταν η αληθεια.σε καμια περιπτωση δε θα θελα να μεγαλωσει αυτο οντας μη αμοιβαιο.δε θα το θελα ουτε για τον εαυτο μου ουτε να το κανω καπου.
Κ κατι ακομα...δε θελω να πιστευω πως με κοροιδεψε.Υπηρχε μια ασυμβατοτητα κινησεων κ τελικα οπως δηλωθηκε συναισθηματος.την οποια δε μπορω να εξηγησω.Κ καμια φορα ισως ειναι καλυτερα να μην καταλαβαινεις..
μα αγαπη μου γλυκεια δεν γινοταν με το ζορι αυτο λεω γουσταρει και τα κανει,εκβιαζεις με τον τροπο που το δηλωσες εδω οτι αν ειναι για το σεξ μη το κανετε eτσι υπαρχουν ορια κτλ. δεν ειναι ετσι, ο καθενας λειτουργει με τους χρονους του, δε σε κοροιδεψε η δεν ειρθε η ωρα του να νιωσει η μπορει η σχεση που εχετε να φτανει μεχρι εκει, υπαρχουν πολλες ελευθερες σχεσεις αν οχι οι περισσοτερες που δεν ειναι ωμο σεξ ξεντυνομαι ντυνομαι γεια σας, και φυσικα μπορει να εξελιχθει σε σχεση η οχι ασε τον χρονο να δειξει..αν αθτο που θελεις εσυ τωρα ειναι σχεση δες ποια κριτιρια εχεις και επελεξε τον επομενο συντροφο αναλογα. Η ασυμβατοτητα συναισθηματος συμβαινει, κινησεων οπως λες δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις οποτε το αφηνω ασχολιαστο :)
Απλώς μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Και βέβαια νιώθει πράγματα. Και για να το πάρουμε αντίστροφα και να σε προβληματίσω εποικοδομητικά: Ζώον είναι ο άλλος? Μόνο εσύ αισθάνεσαι? Αυτός είναι ρομπότ δηλαδή και βάζει το μηχανάκι μπροστά? Tι είναι αυτό που λείπει για να βεβαιωθείς? Υποσχέσεις αιώνιας πίστης? Δυστυχώς εδώ δεν μπορεί κανείς να υποσχεθεί τι φαί θα μαγειρέψει αύριο κι εσύ θέλεις να σου υποσχεθούν αιώνιο έρωτα? Πώς θα είναι έντιμος αυτός που θα το πει ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορεί να ακυρωθεί από στιγμή σε στιγμή? Θα προτιμούσες να σου πει παραμύθια?Αυτό που έχετε (που είναι πολύ πάνω από "σκέτο σεξ" -όρος με τον οποίο διαφωνώ αλλά τες πα- έτσι όπως μας τα περιγράφεις) γιατί το χαλάς με την ανυπομονησία να εκβιαστεί σε κάτι άλλο? Δώσε χρόνο και διεκδίκησε πράξεις. Όχι συναισθήματα. Ούτε λόγια. Αυτά έρχονται όταν είναι πηγαία από μόνα τους.
Δε μου ελειπε τιποτα για βεβαιωθω.κ ευτυχως ρωτησα διοτι η απαντηση ηταν ξεκαθαρη.αν δε το ειχα κανει θα ταλαιπωρουσα ακομα τον εαυτο μου με αμφιβολιες η ακομα περισσοτερα συναισθηματα κ μετα...σεβομαι βεβαια πληρως το γεγονος οτι ηταν ξεκαθαρος.οπως αλλωστε πιστευω πως οφειλουμε να ειμαστε ολοι.ακομα βεβαια δε μπορω να εξηγησω πως καποιος...μη νιωθοντας πραττει παραπανω απ τα "τυπικα" θα το πω...Θα δεχτω οτι υπαρχουν κ ανθρωποι που μπορουν.απλα.
Scroll to top icon