ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 01:54

Σχεσεις

Κοριτσια ισχυει πως αν ο πρωην σας ειχε αυτοκινητο σπιτι και ηταν λεφτας πρεπει και ο νυν να εχει κατι απο αυτα για να κανετε κατι μαζι του? Εννοω τα στανταρ σας πλεον ειναι διαφορετικα? Απο εκει που σε κυκλοφορουσε με το αυτοκινητο να περνετε το μετρο και το λεωφορειο για να βρεθειτε η να πατε βολτα? Απο εκει που σου πληρωνε τον καφε να βαζετε μισα μισα? Απο εκει που εχει σπιτι να βρισκεσται σε παγκακι ? Θελω ειλικρινεις απαντησεις
14
 
 
 
 
σχόλια
Ασε τον νυν ν φύγει μακρια σ η πες του αυτά π σκέφτεσαι η απογοήτευση που θα νιώσει αργότερα μπορεί να αποφευχθεί με το ν εισαι ειλικρινής τώρα γτ δεν σε νοιάζει τι κανουν οι άλλες ουτε θα γυρίσει το μυαλο σου με τις απόψεις εδω,αφου λοιπον εχεις συγκεκριμένα κριτήρια αναζητησε τα αλλου..
Θα σου απαντήσω εκ πείρας.. Το παιδί που έβγαινα πριν την τελευταία μου σχέση ήταν γιατρός, με πολλά λεφτά, ακριβό αμάξι και όλα αυτά που περιγράφεις τέλος πάντων. Βγαίναμε για έξι μήνες μέχρι που τον πήραν σε ένα ερευνητικό κέντρο στη Σουηδία και με άφησε σύξυλη. Η επόμενη σχέση μου μετά από αυτόν (και πιο πρόσφατη) είναι με ένα παιδί της μεσαίας τάξης, δεν έχει αμάξι, δεν έχει δικό του σπίτι, μας τρώνε οι δρόμοι, τα λεωφορεία, έχουμε πλουτίσει τα ταξί, τα σουβλατζίδικα και έχουμε τιμήσει όλα τα παγκάκια του Παγκρατίου. Ε! Δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο άνετα με άνθρωπο! Γιατί καλά κ τα λεφτά κ οι σπουδές και το γενικότερο στάτους του πρώην αλλά πάντα ένιωθα ότι δεν κολλάμε, ενώ με τον τελευταίο νιώθω ο εαυτός μου. Επομένως σ αυτό που ρωτάς σου λέω πως δεν ισχύει κι ότι το μόνο καλύτερο που πρέπει να έχει ο επόμενος είναι η χημεία μαζί σου.
Εαν η γυναικα δεν ειναι ο τυπος αυτης που ειναι ανεξάρτητη και μπορει να στηριχθεί μονη της τοτε ναι, ως παρατηρητής των homo sapiens εχω παρατηρησει αυτη την συμπεριφορα αν οχι σε ολες (μην τσουβαλιαζω) σε ενα μεγαλο ποσοστο...
Για μεγάλη μερίδα των γυναικών ισχύει.Δεν είναι όμως ότι συνηθίζουν ό,τι προσφέρει το φουσκωμένο πορτοφόλι του γκόμενου.Το γεύτηκαν μια φορά και γλυκάθηκαν,ας πούμε.Αυτό έψαχναν εξαρχής κι αυτό εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο.Κι αφού βλέπουν κάποιες,ότι κατάφεραν μια φορά-μπορεί να μην κάτσει με την πρώτη-να βρουν καβαντζωμένο γκόμενο και πρόθυμο να προσφέρει,θα προσπαθήσουν να βρουν τα ίδια "προσόντα" και σε δεύτερο και σε τρίτο.Οτιδήποτε άλλο για αυτές θεωρείται υποβάθμιση.Σαν να παίζει ένας παίχτης στον Ολυμπιακό πχ και την επόμενη χρονιά να καταδεχτεί να κλείσει συμβόλαιο στον Αστέρα Γιδοράχης.Αυτές που δε μετράνε έτσι τις προσωπικές σχέσεις,και είναι πολλές,δεν τις ενδιαφέρει αν ο ένας είχε 10 κι ο άλλος έχει 5.Άλλωστε δεν ψάχνουν για σπόνσορες.
Δε νομίζω. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο τι να πουν και οι 4.000 του Σπαλιάρα; Που θα βρούνε καλύτερα στάνταρ από παίχτη του survivor!? Η μισή Ελλάδα θα υπέφερε!
Τελικά ισχύει ότι το βράδυ ανεβαίνουν οι καλύτερες εξομολογήσεις. Μετά κόπων και βασάνων θα σου απαντήσω σοβαρά (αλλά να ξέρεις δυσκολεύομαι...έχει ζουμί η εξομολόγηση σου). Όχι εξομολογούμενη, αυτή η κλιμάκωση που περιγράφεις δεν ισχύει. Αν ήταν έτσι εγώ που έβγαινα με διδακτορικό τώρα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω καθηγητές.
Scroll to top icon