ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 01:03

ερωτας και φιλια-->διαχωρειστε τα

Γεια σας. Ειμαι η Σοφια και ειμαι 30 ετων. Εχω εδω και 15 χρονια εναν φιλο,αδελφικο. Δεν υπαρχει ιχνος ερωτικο,γνωριζομαστε μεσω κοινης δραστηριοτητας στην εφηβεια μας και εχουμε ως τωρα αριστες σχεσεις. Δε βγαινουμε καθε μερα λογω υποχρεωσεων αλλα μιλαμε στο τηλ μια φορα την εβδομαδα,βγαινουμε ποτε οι 2 μας ποτε με την παρεα μας κλπ. Εγω σημειωτεον εχω μια σχεση με ενα παιδι 2 χρονια που γνωριζει τον φιλο μου οπως κ ολη την παρεα μου. Πριν απο 6 μηνες ο φιλος μου γνωρισε μια κοπελα και απο τοτε με τον καιρο η συμπεριφορα του αλλαξε. Δεν βγαιναμε συχνα(ολοι σαν παρεα,οχι μονο οι 2 μας),όποτε βγαιναμε δε μιλουσε πολυ στις κοπελες κλπ. Ειπα οκ,νεα σχεση ειναι,απομακρυνθηκα και εγω να μη δινω διακιωματα,ειναι και στα μελια,λογικο να θελει να περναει χρονο με την κοπελα το,ως εδω ολα καλα και πολυ χαρουμενη που ο φιλος μου ειχε βρει μια κοπελα.Πριν απο 2 μηνες μου ανεφερε οτι δεν ηταν καλα με την κοπελα του και δεν ειχε διαθεση να μιλησει και επειτα απο 2 εβδομαδες εμαθα οτι τα ξαναβρηκανε. Ολα καλα,χαρηκα,του ειπα αντε να βγουμε για κανεναν καφε κ μειναμε στο ναι μιλαμε. Χθες λοιπον μεσω της κουμπαρας του μαθαινω οτι ο λογος που χωρισανε ειμαι εγω!αυτη με ζηλευει,εψαξε τα πραγματα του και βρηκε παλιες φωτος μας που ημασταν 20 χρονων,εκανε σκηνη και αυτος την εδιωξε.Του ειπε επισης οτι λεμε ψεματα οτι τα εχω με καποιον(ο φιλος μου μενει σε αλλη πολη και δεν εχει τυχει να τη γνωρισει) Για τους λογους του,τα ξαναβρηκανε. Το εμαθα αυτο χθες,οτι χωρισαν επειδη ζηλευει,λοιπον ,και στεναχωρηθηκα και απογοητευτηκα γιατι αυτος συνεχιζει να μην εχει επαφη μαζι μου,εγω δεν ηξερα τιποτα και του εχω στειλει ολο αυτο το διαστημα ενα δυο sms του τυπου "ολα καλα;" και μου λεει ναι απλα εχω δουλεια .. δε το πιστευω οτι χαθηκε εξαιτιας της. Μα μαγια σας κανουν;διαχωριστε λιγο ερωτα και φιλια..ζουσατε και πριν απο αυτους/αυτες!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι 34 ετών. Πρόσφατα και μετά από 6 μήνες σχέσης, με ρώτησε η κοπέλα μου αν έχω φίλες. Όχι σε βαθμό ζήλειας. Η απάντησή μου ήταν η γυμνή αλήθεια. ΟΧΙ. Μάλιστα της εξήγησα ότι, όσο ήμουν ελεύθερος οι μόνες που ήθελα για φίλες (παρέα, όχι κολλητές και βλακείες) ήταν οι ασχημούλες. Τις ωραίες, δεν τις έβλεπα σαν φίλες. Λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι και οι γυναίκες ακριβώς το ίδιο κάνουν! Συμφωνήσαμε :)
Scroll to top icon