ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 11:51

Πως δρουν κάποιες γυναίκες; (σαφώς όχι όλες)

Με ποια λογική μια κοπέλα όταν βγαίνει έξω με το αγόρι της να είναι ντυμένη εντελώς casual, άνετα, ενώ όταν βγαίνει έξω με φίλες της να ετοιμάζεται-περιποιείται τον εαυτό της περισσότερο; και να ντύνεται και κάπως πιο... προκλητικά ας πούμε, σε σχέση με τις δικές σας εξόδους;Οι κοπέλες συνήθως όταν βγαίνουν έξω με τη σχέση τους δε προσέχουν λίγο παραπάνω περιποίηση;Και ναι, το μυαλό μου πάει και προς το ύποπτο γιατί μλκας δε θέλω να είμαι κανενός, γι'αυτό και ρωτάω.
12
 
 
 
 
σχόλια
Προτιμώ οταν βγω να ειμαι με τη γόβα και ωραια ντυμένη!!Μ αρέσει να προσέχω μέχρι και τη λεπτομέρεια!!Αν βγω με τις αδερφές μου μπορει να βάλω χαμηλή μπότα αν περπατήσουμε!!!
Ακόμα αναρωτιέσαι; Με λύπη θέλω να σε πληροφορήσω ότι τα κερατά σου απλώνονται, επικίνδυνα, πάνω από το κρεβάτι σου. Μπορεί απλά να είναι όντως έτσι όπως το λες. Μαζί σου να είναι σεμνή και ταπεινή, πραγματική Κυρία βεβαίως βεβαίως, κι όταν βγαίνει με τις φίλες της να αλλάζει τροπάρι γιατί έτσι θέλει βρε αδερφέ. Μυστήριο πράγμα η γυναίκα. Εγώ λέω να την πιάσεις από το μαλλί και να της μιλήσεις πολιτισμένα. Κοινώς άλλαξε της τα φώτα. Δεν επιτρέπεται, να ντύνεται προκλητικά, αν βάζει μίνι κόβεται αν πάλι βάζει φουστίτσα μέχρι το γόνατο εντάξει εγκρίνεται. Όσο για το πάνω μέρος εάν είναι πλούσια τα κάλλη της δεσποινίδος μπορεί να φοράει από αυτά τα ράσα που φοράνε οι καλόγριες στα μοναστήρια που καλύπτει όλο το σώμα και δεν διαφαίνεται ίχνος επιδερμίδας. Μπορείς επίσης να την κλείσεις και στο μοναστήρι. Δεν είναι κακό. Πως τολμάς κυρία μου και ντύνεσαι προκλητικά; Άλλαξε της τα φώτα. Και θα έρθουν καλύτερες μέρες και για σένα. Θα το δεις. :)
"Να την πιάσει απ'το μαλλί, να της αλλάξει τα φώτα και να της μιλήσει πολιτισμένα";;;Πού ήσουν όλη μου τη ζωή;; :ΡΚατά τ'άλλα συμφωνώ με Καραβάνα. Επίσης η παρέα δημιουργεί και την τάση, δηλαδή αν οι φίλες σου είναι κοκέτες προσπαθείς να έχεις μια ευπρέπεια για να ταιριάζετε και να νιώθεις όμορφα-χωρίς να χάνεις την προσωπικότητά σου, στα πλαίσια που σε ευχαριστεί. Αν ο φίλος σου κυκλοφορεί πιο χαλαρός, αρπάζεις την ευκαιρία να αλητέψεις λίγο και για λόγους άνεσης, αλλά και για να μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση, να μη νιώθει λέτσος.
Α και γω το κάνω. Απλούστατα γιατί νιώθω κάπως ανταγωνικά και δε μου αρέσει να είμαι το μπάζο ανάμεσα σε κούκλες. Με τον αρραβωνιαστικό μου νιώθω άνετα και ξέρω ότι είμαι η θεά του ακόμα και με ένα τζην.
Συγγνώμη αλλά δε μου μοιάζει για πραγματική φιλία εάν νιώθεις ότι ΄΄ανταγωνιστικά΄΄ μαζί τους στο ντύσιμο. Γιατί να χρειάζεται να τους αποδείξεις κάτι; Τουλάχιστον η σχέση σου με τον αρραβωνιαστικό σου φαίνεται πιο αληθινή, κάτι είναι κι αυτό.
Σωστή παρατήρηση Fury!Νομίζω όμως οι γυναίκες μεταξύ μας συζητάμε και λίγο για στυλ κι ομορφιά και έτσι είναι φυσικό επόμενο ότι διαλέγουμε και με γνώμονα αυτό. Δεν είναι δηλαδή ξεκατίνιασμα απαραιτήτως.
Δεν εχει καμια σχεση το γεγονος οτι ντυνεται με σενα πιο νορμαλ ενω με τις φιλες της πιο περιποιημενα,ετσι νιωθει και αυτο κανει..Μην τα παιρνεται ολα τις μετρητοις,νισαφι πια!
Λενε οτι οι κοπελιες καμια φορα ντυνονται και στολιζονται για τζι φιλες τους . Αλλα παιζει . Εγω δηλαδη πως να το παρω που ειχα δει μια κοπελια γκραντε ντυμενη και οταν ηταν να συναντηθουμε μου ανοιγει με τις φορμες ; :))
Scroll to top icon