ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 15:42

Τρίχες στην κοιλια

Έχω πολλές τρίχες στην κοιλια..μήπως ξέρετε τροπο να τις αφαιρεσω?δεν ξερω αν κανει να τις βγάλω με ταινία και επισης η μάνα μου λέει να μην τις κανω με το ξυραφακι.. (κοπελα,15ετων)
8
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται ότι το ξυραφάκι είναι απαγορευμένο!Μπορείς να κάνεις ταινία αλλά θα φαίνεται η διαφορά με τα πλαϊανά και έπειτα με τη μέση, αν δηλαδή είναι λείο ένα μέρος του σώματος, θα φαίνεται το χνούδι στο υπόλοιπο. Αν κάνεις κάτι, καλύτερα να είναι λέιζερ.
Καλό είναι να επισκεφτείς έναν ενδοκρινολόγο και να κάνεις έναν έλεγχο πρώτα. Κάποια θέματα είναι ορμονικά (πολυκυστικές ωοθήκες κλπ) και θα σε κατευθύνουν ώστε να μειωθεί και το πρόβλημα.
Γεια σου εξομολογουμενη, Όντως το λέιζερ κάνει δουλεια αλλα τα χρήματα ειναι αρκετά. Μπορείς ομως να τις ξανθινεις. Μπορείς να πως ομως σε ενα μεγάλο κατάστημα καλλυντικών (Π.χ Χοντος Σέντερ ή Σεφορα) και να αγοράσεις μια κρέμα ξανθιντικη. Έχει διάφορες τιμές απο 4-10 ευρώ περίπου.
Scroll to top icon