ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2017 | 16:37

Είμαι αδύναμος, το παραδέχομαι...

Μετά από 6 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ χωρίς σοκολάτα σήμερα ξανακυλησα... Έφαγα δύο Schogetten των 100γρ. Άντε ξανά από την αρχή τώρα...Αλλά να πω την αμαρτία μου; Ήταν τόσο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ! Τις φχαριστήθηκε η ψυχή μου! ΖΗΤΩ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ! ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ! ΖΗΤΩ Η ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ!!!
11
 
 
 
 
σχόλια
Είχες ξαναγράψει, εε; Εννοείται ζήτω η σοκολάτα!!!Από την προηγούμενη σου εξομολόγηση ήθελα να σου γράψω ότι διαφωνώ με τη στέρηση και τον αποκλεισμό των τροφίμων. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πχ. αλλεργία, γιατί να κόψεις εντελώς τη σοκολάτα; Καλύτερα είναι να την περιορίσεις σταδιακά. Όταν κόβουμε αγαπημένα φαγητά μαχαίρι, αργά ή γρήγορα πέφτουμε με τα μούτρα. Πιο καλό για την υγεία μας (σωματική και ψυχολογική), να τα συμπεριλαμβάνουμε στη διατροφή μας με μέτρο:)
Η schogetten είναι χωρισμένη σε 18 κομμάτια-μπουκιτσες τα οποία είναι εξαρχής κομμένα, δε χρειάζεται δλδ να τη σπάσεις τη σοκολάτα καθόλου. Εγώ έχω βρει γεύσεις alpine milk, πραλινα, oreo νομιζω και φουντουκι. Στον ΑΒ δε νομίζω να υπάρχει αλλά υπάρχει στο Μασούτη σίγουρα.
Scroll to top icon