ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2017 | 18:14

Τα ονειρα !

Φετος τελειωσα τη σχολη μου και μενει το εξαμηνο της πρακτικης μου. Σπουδασα τουριστικα επαγγελματα. Ειναι μια ειδικοτητα που μαρεσει αλλα εχω αλλα ονειρα. Το ονειρο μου ειναι να φτιαξω ενα μερος που να εχω πολλα ζωα. Κατσικακια,αλογα,κοτουλες να τα εκτρεφω και να φτιαξω εναν μεγαλο κηπο και να φυτεψω ντοματες,μελιτζανες κλπ. Παιδια σκεφτομαι να κανω τη πρακτικη μου να παρω το πτυχιο και να τα παρατησω ολα και να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα! Μαρεσουν τα ξενοδοχεια και η ειδικοτητα αλλα εκανα την ερωτηση στον εαυτο μου "Το αγαπας πραγματικα αυτο?" Και ανακαλυψα πως οχι δε το αγαπαω πραγματικα. Απλα το αγαπησα περισσοτερο απτα υπολοιπα επαγγελματα και θα το εκανα λιγο πιο ευχαριστα απτο να ημουν πχ σε ενα γραφειο και να ημουν λογιστρια η γραμματεας η κατι τετοιο. Οι περισσοτεροι γελανε,με φωναζαν τσοπανακι και βλαχακι στη σχολη . Αλλα δε με πειραζε! Μιας και ειμαι απο επαρχεια...και μιας και θυμαμαι τη γιαγια μου να με πηγαινει στο χτημα και μαζευα τα αυγα...που αρμεγα κλπ κλπ. Οποτε δεν τα θεωρω βρισιες ουτε προσβολες. Ισα ισα χαιρομαι ! Ευχηθειται μου καλη τυχη!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ανάγκη να τα παρατήσεις όλα, μπορείς να τα συνδυάσεις. Φτιάχνεις μια φάρμα για αγροτουρισμό και κάνεις αυτό που αγαπάς αξιοποιώντας την ειδικότητα που έχεις αποκτήσει.
Scroll to top icon