ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2017 | 21:46

Θέλω να πω..

Πως η Ελλάδα είμαστε εμείς..Κι αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει τουλάχιστον να το επιδιώξουμε. Να το απαιτήσουμε. Να το κυνηγήσουμε..Τα συμφέροντα είναι πολλά και πέραν των όσων χωράει ο κοινός νους μας..Εμείς όμως έχουμε σκέψη, λογική, μυαλό και πρέπει να τα δουλέψουμε..Τίποτα δεν χάθηκε. Μην φεύγετε από την χώρα μας.. Εκεί είμαστε μόνοι, εδώ είμαστε όλοι μαζί. Όταν μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά τον τόπο αυτό και τους ανθρώπους του, τότε θα κάνουμε και πράγματα για να τον βοηθήσουμε. Πραγματική αγάπη όμως, όχι αγάπη με ανταλλάγματα. Δεν σου χαρίζετε τίποτα σε αυτή τη ζωή, πρέπει να το διεκδικήσεις.. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί και ικανοί όπως κι εσύ.. Δεν σου χρωστά κανείς τίποτα, όπως κι εσύ σε κανέναν.. Ξεκινάς, παλεύεις, τρως τα μούτρα σου, ανασυγκροτείσαι, ξανασηκώνεσαι. Έτσι βγαίνεις νικητής.. Μην παραιτείσαι και μην φεύγεις. Η ζωή είναι εδώ και γίνεται καλύτερη, όταν παλεύεις και αγαπάς τον τόπο αυτό.
8
 
 
 
 
σχόλια
Να μείνουν εδω και να ξαναγυρίσουν αυτοί που έφυγαν!!!Ολο είναι φτιαχτό!!!Ενας κόβει το χρήμα!!Που χρωστάνε ολοι;Δεν το έχει ανάγκη!!Εχει τη μηχανή που το κόβει!!!Εχει το σκοπό του!!Ολα τα κράτη χρωστούν περισσότερα από μας!!!Σε ποιον;Σκεφτείτε!!
Νευριάζω πολύ όταν ακούω ανθρώπους να κοκορεύονται ότι έμειναν στην Ελλάδα και πάλεψαν για αυτήν ενώ όσοι φεύγουν είναι "προδότες" επειδή κυνηγάνε ένα καλύτερο μέλλον.Θεωρώ πως όσοι επιλέγουν να φύγουν δε θα έπρεπε να εξηγηθούν σε κανέναν επειδή δεν γουστάρουν να σπουδάζουν 6 χρόνια για να καταντήσουν να δουλεύουν 4ωρα σε σουβλατζίδικο για 200ε και μισό ένσημο τις δύο μέρες. Ούτε επειδή δε θέλουν να φτάσουν 35 χρονών και να μένουν με τους γονείς τους και να τους τρώνε την μισή σύνταξη. Αν κάποιος δεν έχει μέλλον εδώ, καλά κάνει και φεύγει. Θέλει θάρρος και πολύ δύναμη να αφήσεις τα πάντα πίσω σου.
Εγώ θα έλεγα πως καλό ειναι να υπάρχει μια ισορροπία κ σύνεση ως προς το πως αντιμετωπίζονται αμφότερες οι πλευρές. Γτ αγαπητή κλέφτρα, θάρρος χρειάζεται για ο,ποια απόφαση εκρινε ως σωστή για τον εαυτό κ το μέλλον του ο καθενας, που είτε έμεινε, είτε αποφάσισε να φύγει. Θάρρος θέλει η παραμονή στην Ελλάδα του σημερα, αλλα θάρρος θέλει κ η μετανάστευση σ ενα ξένο μέρος. Σωστό κ λάθος γενικά δν νομίζω πως υπάρχει, γτ ο καθενας πράττει με βάση τα δικά του κριτήρια κ τη δική του εξέλιξη, θέλω κ πιστεύω.
Κυρίως διαφωνώ με αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους σωστότερους Έλληνες επειδή μένουν πίσω και παλεύουν, ενώ όσοι φεύγουν κοιτάνε την πάρτη τους και όχι το καλό της χώρας. Έχει τύχει να βρεθώ σε συζήτηση με συνομήλικη μου , που μου την είπε επειδή σκεφτόμουν το ενδεχόμενο σπουδών με υποτροφία στο εξωτερικό (και συνήθως μετά μένεις και στο εξωτερικό). Εγώ βγήκα η προδότρια Ελληνίδα επειδή τόλμησα να σκεφτώ να δουλέψω έξω και εκείνη η καλή Ελληνίδα που μένει πίσω και πληρώνει τους φόρους στο κράτος. Με τέτοια περιστατικά διαφωνώ. Κατά τα άλλα, ο καθένας ξέρει που είναι το καλό του, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και πηγαίνει εκεί που μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα.
Καλα, ναι. Αυτα ειναι σαχλαμάρες. Αν ειναι δυνατόν δηλαδή να χαρακτηρίζουμε κάποιον επειδή έκανε άλλη επιλογή απο μας ή γτ στέρησε απ τη χώρα αξιόλογο εργατικό δυναμικό. Θα σου πρότεινα τέτοιους ανθρώπους σαν την κοπέλα που ανέφερες να μην τους παίρνεις κ πολυ στα σοβαρά:)Κ μην ξεχνάμε πως είτε εδω, είτε στο εξωτερικό, τους φόρους μας στο ελληνικό κράτος τους πληρώνουμε ανεξαρτήτως, οπότε αυτα ειναι μπούρδες.
Scroll to top icon