ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2017 | 11:23

Τι κάνουμε λάθος;

Κοπέλες παντρεύονται, χωρίζουν για τους χ ψ ω λόγους και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν βρει άλλον και έχουν παντρευτεί για δεύτερη φορά!Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε ούτε γκόμενο σε μια εποχή που όλοι θέλουν τα "ελεύθερα πράγματα" και χωρίς δεσμούς, και αυτές έχουν βρει και δεύτερο σύζυγο!Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ή κάτι κάνουμε λάθος ή δεν μας θεωρούν και τόσο καλές περιπτώσεις, σε σχέση με τις άλλες.
8
 
 
 
 
σχόλια
κάποια στιγμή όλοι βρίσκουν κάποιον/κάποια. Το θέμα όμως είναι τί βρίσκουν; Ίσως όταν εξειδανικεύουμε τα πράγματα και θέλουμε το τέλειο, αυτό μας πάει πίσω.. ή ίσως και δεν κοιτάμε στο σωστό δρόμο αλλά είμαστε κολλημένοι "αλλου".
Οι 'εσεις' ποιες είστε δηλαδή;Αυτές που περιμένετε με την μυτούλα ψηλά τον λεφτά;Και ελεύθερα πράγματα χωρίς δεσμούς θέλουν μόνο οι παντρεμένοι.Αν ασχολείστε μόνο μ'αυτούς και περιμένετε να χωρίσουν τις γυναίκες τους για να πάρουν εσάς,ε θα περιμένετε πολύ.
"Ελεύθερα πράγματα χωρίς δεσμούς θέλουν μόνο οι παντρεμένοι"Που ζεις; Έχεις καμιά ιδέα τι άντρες κυκλοφορούν εκεί έξω (σε ηλικίες 25-30) που ψάχνονται για friends with benefits ή για τις λεγόμενες "ελέυθερες σχέσεις"; Κάτσε δες τις εξομολογίσεις, κάθε μέρα όλο και κάποια θα λέει ότι ο τύπος που βγαίνει ξαφνικά εξαφανίστηκε και ψάχνει να τον βρει.
Πού ζω;Όσοι δεν έχουν σχέση,όλοι αγάμητοι μένουν.Τι benefits μου λες;Στα περιοδικά τα διαβάζεις αυτά;Μιλάμε για τον μέσο άντρα,όχι τον λεφτά,τον γυμναστή,τον μπαρμαν που έχει πολλές πρόθυμες να του κάτσουν.
Στα περιοδικά;Στην καθημερινότητά μου τα βλέπω. Ούτε πλούσιοι,ούτε γυμναστές, ούτε μπάρμαν. Νορμάλ τύποι που κυκλοφορούν, την πέφτουν σε κοπέλες, εκείνες ανταποκρίνονται, υπάρχουν ραντεβού (πιθανόν και σεξ) και μετά από ένα σημείο λένε (αν είναι ειλικρινής) "ξέρεις, δεν ψάχνομαι για σχέση γιατί μπλα μπλα μπλα μπλα". Αν δεν είναι ειλικρινής απλά αραιώνουν τις επαφές και μετά τις τελειώνουν. Και μέσα σε όλα αυτά πετάνε και ένα "δεν θέλω σχέση αλλά μπορούμε να βρισκόμαστε που και που".
Για μένα παίζει τεράστιο ρόλο και η τύχη, αλλά να σου πω και κάτι άλλο... 1)το ότι έχουν παντρευτεί ή έχουν σχέση, δεν σημαίνει ότι είναι και ευτυχισμένες και 2)εξαρτάται με τι είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί ο καθένας.Έχω δει περιπτώσεις που προκειμένου να παντρευτούν, δεν νοιάζονταν για τίποτα. Δουλειά, εμφάνιση, χαρακτήρα κτλ κτλ. Κάλλιο μόνη σου και να χορεύεις στους ρυθμούς σου, παρά με κάποιον που δεν ταιριάζεις και να υποφέρεις.
Scroll to top icon