ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2017 | 03:33

Lifoπαρεα σας χαιρετώ!!

Σημερα το μεσημερι φευγω για Κορεα (Νοτια φυσικα :Ρ ) για να μπαρκαρω για ενα 7μηνο!! Όποτε μπορω θα μπαινω να σας διαβαζω! Καλη συνεχεια και τα ξαναλεμε απο Νοεμβρη! Να προσέχετε! Αργοναυτης :)
12
 
 
 
 
σχόλια
Φεύγεις μικρέ;;;καλές θάλασσες λοιπόν και από εμένα,εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!!Να προσεχειςςςςςςς :-) Ps. Μην μας ξεχάσεις,με την πρώτη ευκαιρία περιμένουμε νέα σου!!
Ξέρω ότι είναι δύσκολη η ζωή του ναυτικού να βλέπεις για μέρες ουρανό και θάλασσα μέσα σε ένα ατσάλινο σκαρί μεσοπέλαγα, έχω πάρει μία ''γεύση'' από αυτό κάποτε, εύχομαι καλή δύναμη και καλές θάλασσες.
Καλες θαλασσες κ καλη επιστροφη!!!Εμεις εδω θα ειμαατε,οποτε μπορεις να μπαινεις να μας γραφεις!!! Και που ξερεις???Μπορει το "τυχερο σου" να βρισκεται καπου εκει...;-) ;-) ;-)
"Μπάσες στεριές ήλιος πυρρός και φοινικιές ένα πουλί που ακροβατεί στα παταράτσα γνέφουνε δυο στιγματισμένα μαύρα μπράτσα που αρρώστιες τα `χουνε τσακίσει τροπικές"(Καραντί - Καββαδίας)Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!!
Scroll to top icon