ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 22:18

ΠΕΘΕΡΑ

Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν είμαστε σε σχέση με το αγόρι μου 2 χρόνια τώρα. από μικρός είχε πολλά προβλήματα με την μητέρα του γιατί τον παράτησε για ένα γκόμενο και και και... Μέχρι που αυτή αποφάσισε να χωρίσει με τον άντρα της και να γυρίσει πίσω στην Αθήνα στο πατρικό της(εμείς συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας σε δικό μας σπίτι ευτυχώς). Μέχρι να γυρίσει είχαμε ένα απλό γειά από τότε όμως που γύρισε αναγκαστικά επειδή πάμε συχνά στο πατρικό έχουμε και κάτι παραπάνω. Η ίδια δεν πρόλαβε να χωρίσει και έχει βρεί άλλον και δεν της καίγεται καρφί για εμάς και επειδή ο δικός μου τησ τα χώνει αυτή του λέει για εμένα. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν αυτή άρχισε να του λέει οτι εγω σπαταλάω λεφτά και να με ρωτάει που τα ξοδεύω για να μην είναι μαλ.. τεσπα εκείνη την περίοδο μείναμε ένα βράδυ χωριστά και την επόμενη που ήρθε να μιλήσουμε ξαφνικά η ΜΗΤΕΡΑ τον πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνει που είναι γιατί τον είδε λίγο χάλια(τώρα το θυμήθηκε οτι έχει γιο ) τι να κάνω δεν έχω άλλη υπομονή αλήθεια!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτησέ το με το αγόρι σου και οριοθέτησε τη σχέση του με εκείνη και εσένα: ό,τι και να γίνει είναι μάνα του, εσύ είσαι σύντροφός του, μπορείτε να συνυπάρξετε παράλληλα χωρίς να καταστρέψετε τη σχέση σας.
Ακριβώς! Δεν μπαίνουμε σε διαγωνισμό με την μάνα του άλλου γιατί και μάνα μόνο μία είναι (όσο κακή κι αν είναι και δεν θα το κρίνουμε εμείς αυτό) και επειδή είναι τελείως διαφορετικοί ρόλοι που δεν πρέπει να μπερδεύονται.
Πρέπει να της κόψει τον αέρα ώστε να μην ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις.Ακόμη και η καλύτερη μητέρα στον κόσμο να ήταν δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνει.Αν συνεχίσει, πες του πως σε ενοχλεί η συμπεριφορά της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon