ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2017 | 00:39

Σχεση με μεγαλυτερο

Ειναι σωστο μια κοπελα 18 χρονων να εχει σχεση με εναν αντρα 27 χρονων η απλα ενας μεγαλυτερος αντρας αισθανεται οτι μπορει να επιβληθει περισσοτερο κ αυτο του τονωνει την αυτοπεποιθηση κ τον εγωισμο??
3
 
 
 
 
σχόλια
Πιστευω οτι δεν υπαρχει σωστο ή λαθος οσο αφορα την ηλικια, επειδη δεν εχουν ολοι την ιδια ωριμοτητα, συμπεριφορα. (ατομα ιδιας ηλικιας μπορει να διαφερουν σε θεματα συμπεριφορας εννοω)Το θεμα ειναι να ταιριαζεις με τον αλλον και να υπαρχει σεβασμος πανω απο ολα. Εκτος και αν η διαφορα ηλικιας ειναι 20+ αλλα και σε αυτες τις περιπτωσεις που καποιοι θεωρουν οτι υπαρχει χασμα μεταξυ του ζευγαριου- εκεινοι μπορει να νιωθουν καλα με αυτο. Οσο αφορα αυτο που λες οτι μπορει να επιβληθει ενας μεγαλυτερις αντρας, πιστευω οτι παλι δεν εχει να κανει με την ηλικια απαραιτητα, Και ενας μικροτερος μπορει να επιβληθει. Και σε σχεση με μικρη διαφορα ηλικιας μπορει να επιβληθει. ( το εχω δει να συμβαινει) Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Συμφωνώ με την άποψή σου απόλυτα. Το θέμα είναι θα συμπληρώσω είναι τι είδους άτομα εμπλέκονται σε μια σχέση τώρα το πόσο ή πως είναι τα άτομα αυτά λίγο ρόλο παίζει άμα κάποιος είναι μαλάκας θα είναι και στα 20 και στα 35 δεν έχει να λέει. Υπάρχει χημεία μεταξύ σας ?Περνάτε καλά ?Σε νιώθει ?Σε καταλάβαινει ?Σε κάνει να νιώθεις όμορφα ??Αυτά να κοιτάς.
Scroll to top icon