ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2017 | 23:17

Τον θελω

Τον θελω απ τα 15,ειμαι 25 και δεν τον εχω ξεπερασει.Οι μεχρι τωρα σχεσεις μου-2-ηταν απο συνηθεια,δεν ενιωθα τα εντονα συναισθηματα οπως για εκεινον.Εκεινος εχει να με δει απ τα 18 μου.Υπαρχει περιπτωση να μαι μαζι του?Ειμαι εμφανισιμη,αλλα βεβαια αυτο δεν αρκει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μας γράφεις και σου έχω ξανά απαντήσει.Εξομολογούμενη, δεν είσαι πλέον 16 χρονών. Και εγώ 24 είμαι και στα λέω πολύ φιλικά αυτά. Τον έχεις εξιδανικεύσει, πάρ'το χαμπάρι. Είμαι σίγουρη πως κάνεις φαντασιώσεις μαζί του και νομίζεις ότι είναι ο τέλειος, ο ιδανικός επειδή έτσι τον έχεις πλάσει μέσα στο κεφάλι σου ενώ στην πραγματικότητα ούτε που τον ξέρεις τον άνθρωπο! Ξεκόλλα γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Σ ευχαριστω για την απαντηση.Ισως ισχυει αυτο που μου λες.Γενικα τρωω κολληματα.Παντως μιλαω πλεον μαζι του στο ιντερνετ-ειναι κατοικος εξωτερικου,μονο τον Ιουλιο επιστρεφει- και για 3 χρονια τον εκανα παρεα,οποτε ξερω πανω κατω ποιος ειναι,τι σταση εχει απεναντι σε διαφορα θεματα κτλπ.
Έχεις κατασκευάσει με το μυαλό σου μια εικόνα. Αγαπάς κάτι που δεν υπάρχει,τουλάχιστον όπως το φαντάζεσαι. Βρες τρόπους να το συνειδητοποιήσεις και προχώρα. Αρκετό χρόνο έχασες.
Καλα ο,τι εχασα χρονο,εχασα.Αλλα τον εχω γνωρισει γιατι μιλαμε πλεον στο ιντερνετ-ειναι κατοικος εξωτερικου-και επισης για 3 χρονια μεχρι δηλαδη τα 18,5 μου τον εκανα παρεα.Οποτε ξερω ποιος ειναι.