ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2017 | 01:41

Εγώ πότε θα πάρω πτυχίο επιτελους?

Είμαι 24, σε λίγους μήνες κλείνω τα 25 και είμαι στη σχολή που ήθελα όσο τίποτα .Πάντα διάβαζα ,όμως από τότε που μπήκα στη σχολή δεν μπορώ,απλά δεν μπορώ. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, Έριξα τις ευθύνες για το ότι δεν παίρνω πτυχίο στη δυσκολία της σχολής, στις καταλήψεις, στις απεργίες, στα χαμένα εξάμηνα αλλά τώρα αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες ΜΟΥ..Διαβάζω και ψάχνω βραδυνή δουλειά για να μην επιβαρύνω τους δικούς μου..Όμως όλοι κάνουν πράγματα, τελειώνουν σχολές, πιάνουν δουλειές κι εγώ στάσιμη και νιώθω χάλια ,νιώθω λες και όλοι με κρίνουν γι αυτό και λένε δε διαβάζει και είναι άχρηστη.Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι ακριβώς στην ίδια φάση και στην ίδια ηλικία. Και αυτό στο λέω για να νιώσεις καλύτερα ότι υπάρχουν και άλλοι. Νομίζω πρέπει να αποδεχτούμε οτι ο χρόνος κάθε ανθρώπου ειναι διαφορετικός. Μην κοιτάς τόσο τι κάνουν οι αλλοι αλλά εσύ που είσαι και που θες να πας. Πρέπει να βρεις τι σε έκανε να μείνεις στάσιμη και να το καταπολεμήσεις, τεμπελιά, αδράνεια, κακές παρέες, κακή ψυχολογία.
Μου έχει τύχει να είμαι 24 και να μην έχω πτυχίο γιατί φταίει η δυσκολία της σχολής, οι καταλήψεις και όλα τα υπόλοιπα που είπες :PΤην φάση που περνάς τώρα, την πέρασα πέρσι. Το παίρνεις απόφαση ότι χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου, σταματάς να κλαψουρίζεις, στρώνεις τον κώλο σου και βάζεις τα δυνατά σου να περάσεις όσα περισσότερα μαθήματα γίνεται. Και πίστεψέ με, γίνεται να περάσεις πολλά μαθήματα αρκεί να το πάρεις απόφαση. Εσύ μου φαίνεται πως το έχεις πάρει! :)
Scroll to top icon