ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2017 | 15:48

Μια ειλικρινης εξομολογηση

Μηπως μπορειται να μου λυσετε ενα γριφο; Τι εχει παθει ο κοσμος τον τελευταιο μηνα; Μπαινω στα μαγαζια και οι πωλητες δεν μου λενε ουτε καλημερα, ο κοσμος στο δρομο με σπρωχνει να περασει, παω να παρω ενα καφε στο χερι το πρωι και η κοπελα ξεχασε 2 φορες τι της ειχα παραγγελει και ηταν αγενης, η δερματολογος που πηγαινω χρονια με εδιωξε επειδη αργησα 10 λεπτα λεγοντας μου οτι οι υπηρεσιες που ζηταω θελουν συγκεκριμενο χρονο και αργησα 10 λεπτα. ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ; (η τελευταια εχασε 2 σταθερους πελατες)
2
 
 
 
 
σχόλια
Η γιατρος σου μαλλον ειχε μια κακη μερα, εκεινη την μερα. Και απο τον τροπο που σου φερθηκε θα σου προτεινα να μην ξαναπας.Τωρα για τους υπολοιπους, απλα ο καθενας ειναι στον κοσμο του (δεν το λεω ειρωνικα) και φερονται μηχανικα πλεον. Μην σκας, εσυ να εισαι ευγενικη και συνεχιζε την μερα σου :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon