Κρανιδιώτης: «Γελοίο το θέμα με τα tweets»

Κρανιδιώτης: «Γελοίο το θέμα με τα tweets» Facebook Twitter
4

Τη δική του οπτική γωνία για την επίμαχη ανάρτηση που έκανε στο Twitter και η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, παρουσίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο κ. Κρανιδιώτης χαρακτήρισε «γελοίο» το θέμα που ανέκυψε και επεσήμανε ότι αρχικά είχε γράψει κάποια σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Στη συνέχεια όπως είπε, του απάντησε κάποιος «με ψευδώνυμο από τον ήρωα του Ντοστογιέφσκι και χωρίς πρόσωπο για τη βία και το θάνατο του 'γέρου' του».

«Μου προσφέρει το μελλοντικό πτώμα του υποτιθέμενου πατρός του, για να κάνει μαύρο χιούμορ και να βρει πολιτικά επιχειρήματα. Φυσικά, τον θεώρησα ως αυτό που είναι: διαδικτυακός καλικάντζαρος, τρολ. Ένας Έλληνας δεν κάνει ποτέ αστειάκια με το θάνατο του πατέρα του για να βρει πολιτικά επιχειρήματα και να προσφέρει το πτώμα του σε αγνώστους», σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης. Και πρόσθεσε πως ο ίδιος απάντησε «ανάλογα, με το ίδιο μακάβριο χιούμορ, αυτού του χωρίς όνομα και χωρίς πρόσωπο».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως ο κ. Κεδίκογλου αιφνιδιάστηκε. «Αν τον ρωτήσετε σήμερα που έχει πλήρη εικόνα, γιατί δεν είχε παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση και δεν είχε αντιληφθεί τι έκανε ο άλλος τύπος με το ψευδώνυμο, νομίζω ότι θα έχει άλλη άποψη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τι σχέση έχει τι ήταν ο άλλος κυρ Κρανιδιώτη; Εσύ την είπες την παχιά σου (πάλι) και την πάτησες και το ξες. Παραδέξου το και θα παραδεχτώ ότι τελικά είσαι ενήλικας. Επίσης τι σημαίνει το "Ένας Έλληνας (δεν) κάνει..."; Ποιος είναι ο ορισμός του Έλληνα τέλος πάντων; Και τι κάνει εσένα ειδήμονα στο θέμα;
Είναι φυσικό ο Φαήλος να εκλάμβανε το tweet σαν μαύρο χιούμορ, γιατί στη χώρα όπου ζει δεν έχει προφανώς πληροφορηθεί ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν γιατί δεν έχουν πρόσβαση στην κατάλληλη περίθαλψη.Αλήθεια, ποιος είναι περισσότερο Έλληνας, εσείς Φαήλε ή ο καλικάντζαρος?
"Ενας Ελληνας δεν κανει ποτε αστεια με....."Ωπα ρε Κολοκοτρωνη!!!! Κατι τετοιοι τυποι νομιζουν οτι μπορουν να παρουν την Πολη και μονοι τους ...και με το ενα χερι!!!!Το λυπηρο ειναι οτι ειναι στενος συμβουλος Σαμαρα! Πες μου τους φιλους σου, να σου πω ποιος εισαι..