ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2017 | 11:47

Θέλω να φύγω από το σπίτι

Δεν αντέχω άλλο. Όλοι μου οι συμφοιτητές μένουν μόνοι τους κάνουν πάρτι στα σπίτια τους, περνάνε πολύ ωραία και μου λένε προχθές άντε και εσύ τώρα μια μέρα να κάνουμε πάρτι στο δικό σου σπίτι. Έμεινα να την κοιτάω. Τι να τους πω ότι ξέρετε έχω μια αδερφή να μου τα ζαλίζει. Θέλω την ανεξαρτησία μου! Είμαι 18 χρονών κοπέλα αν δεν κάνω τώρα αυτό που θέλω να κάνω πότε θα το κάνω???
4
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο ένα κακομαθημένο που μετρούσε τις μέρες μέχρι να πάει 18. Ορίστε πήγες τι κατάλαβες ούτε πάρτι δεν μπορείς να κάνεις. Άμα θες να φύγεις από το σπίτι τραβα δούλεψε και φύγε όχι να σε πληρώνουν άλλοι για να κάνεις πάρτι και να φανείς κάποιος στους φίλους σου. Βάλε μυαλό στο άδειο σου κεφάλι όσο είναι νωρίς. Μην συγκρίνεις την ζωή που κάνει κάποιος φοιτητής σε άλλη πόλη που ούτε ο ίδιος ξέρει που βρίσκουν οι γονείς του τα λεφτά για να του στέλνουν. Και η απάντηση στο αν όχι τώρα ποτέ? Είναι πολύ απλη. Όταν θα έχεις δικά σου λεφτά!!
Εξομολογουμενη, σορρυ που στο λέω αλλα αυτην την στιγμή στα αυτιά μου ακούγεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που δυστυχώς εχει αδερφη και δυστυχώς δε του δίνουν 600€ να πάει να νοικιάσει. Ειναι σκληρό αλλα αν θες να ανεξαρτητοποιηθείς για να κάνεις παρτυ (;) μπορείς να βρεις μια ωραιότατη δουλειά και να βγάζεις τα λεφτά σου με τα οποία θα νοικιάσεις τον χώρο σου. Μη τα θελεις ολα έτοιμα απο τους γονείς σου/αδερφη σου, ειδικά οταν μιλάμε για τέτοια ποσα μηνιαίως για κάνεις εσυ την τρελη φοιτητική ζωή που νομίζεις ότι σου αξίζει.
Scroll to top icon