ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2017 | 11:29

Πίεση

Την Κυριακή πήγα σε μια ημερίδα και γνώρισα ενα παιδί λίγο μεγαλύτερο απο εμένα. Ήταν και εκείνος μονος του εκει διχως καποια παρέα, οπότε αρχίσαμε να μιλάμε. Στο τέλος της ημερίδας, κανονίσαμε να παμε για καφέ μιας και οι δυο δεν θέλαμε να πάμε ακόμη σπίτι μας. Πήγαμε για καφέ, κάναμε και τις βόλτες μας και λιγο πριν χωριστουμε ανταλλάξαμε αριθμούς για να κανονίσουμε ξανα για καφεδακι ή βόλτα. Καθώς χαιρετιομαστε, κάνει κίνηση και τον έκοψα λέγοντας του πως καλύτερα θα ήταν να μην πάει παρακάτω. Μετα απο λιγο με παιρνει τηλ για να μου πει κατι και πριν κλείσουμε μου πεταει "σε σκέφτομαι". Χθες το πρωι μου εστειλε μηνυμα και στην πορεια αρχισε τα τηλέφωνα. Του εξηγησα πως ολη αυτη η κατάσταση μου δημιουργεί μια πιεση εφοσον δεν βλέπω τη γνωριμία μας με τον ιδιο τρόπο και μου εστειλε "ολες ιδιες ειστε...μολις βρισκετε ενα καλο παιδί τον πετάτε, ενω στους μαλακες που σας θελουν για π***** καθεστε σουζα". Εκνευριστηκα παρα πολύ και ξεκοψα. Μου ζητησε συγνωμη και καλα οτι βγηκε εκτος εαυτου. Το οποιο το θεωρω παραλογο γτ δεν του εκανα κατι, απλα του ειπα πως βλεπω την κατάσταση. Μου τη σπάνε κατι τετοιοι ανθρωποι που δεν μπορούν να δεχτουν την αποψη του αλλου και που γενικευουν τα πράγματα.
21
 
 
 
 
σχόλια
Είναι που δε μας έτυχε τέτοιο κελεπούρι-Flash Gordon, όπου ασχέτως από την πρόωρη που φυλάει για έκπληξη, φαίνεται να είναι από τους τύπους που στέλνουν εκείνα τα μυθικά τζιφάκια κι αν δεν απαντήσεις σε χρόνο dt σε στολίζουν με τίτλους λαχαναγοράς και βάλε.
Κατευθείαν εσύ, να μιλήσεις άσχημα για το "καλό παιδί" που η Εξ θα έπρεπε να είναι και ευγνώμων που γύρισε να την κοιτάξει... Ακούς εκεί που μου ήθελε να κάνει παρέα και δεν ψαχνόταν για σχέση/γκόμενο/σεξ.Υ.Γ. Kinder πρόωρη; :P
Ναι, γιατί αν κάποιος είναι καλό παιδί και όχι κομπλεξικός ή ότι άλλο, στο δείχνει. Δεν στο λέει, λες και πρέπει να δώσουμε κάποιο παράσημο για την καλοπαιδίασή του. Ούτε σε κράζει σε χρόνο dt όπως λες, επειδή τον είδες φιλικά και όχι ερωτικά.Αρκετά με την αυτοθυματοποίηση των "καλών παιδιών". Ο Καϊλας δεν πιάνει μία μπροστά τους.
Κλασική περίπτωση ανθρώπου που θεωρεί πως τον γουστάρεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πίνοντας ένα καφέ μαζί του.Απελπισμένος φυσικά και ίσως και λίγο για λύπηση, αλλά μακριαααααααα.
Αντέ γ!$@@%! σου μ*^ρη τσαπερδόνα πο& Θ^%$%ς και εξομολόγηση εεεσυγνώμη συγνώμη βγήκα εκτός εαυτού δε θα επαναληφθεί :Pψιλό αγχώθικε μάλλον αλλά οκ δεν χρειαζόταν να ξεσπάσει κιόλας έτσι .
Προσωπικά, πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα. Δεν το θεώρησα κακό το να ανταλλαξω τηλέφωνο για να βγω για καφέ και γενικά για να κάνω παρέα μαζι του. Το οτι καποιος μας ζηταει τον αριθμο μας (υπο καποιες συνθηκες) δεν σημαίνει πως μας γουστάρει κιολας. Βέβαια, με το συγκεκριμένο εγιναν αλλιως τα πράγματα.Φυσικά, αν έκανε αρχικά την κίνηση δεν θα του έδινα το τηλέφωνο μου γιατι δεν ενδιαφέρομαι για κατι παραπάνω. Θεωρώ λάθος το να ειχε κανει κινηση η να μου ελεγε κατι που να έδειχνε τι ήθελε, το οποιο εγω δεν θα ήθελα και να του ελεγα: "βεβαίως να ανταλλαξουμε αριθμους!".
Scroll to top icon