ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2017 | 03:03

Ψυχολογική υποστήριξη

Που μπορω να βρω δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη;
6
 
 
 
 
σχόλια
Παντως οχι εδω.-Δες αυτο : Ψυχική υγεία Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Στήριξης: 197 και 210-197 (για κλήσεις εκτός Αττικής) Απευθύνεται Σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (π.χ. κατάθλιψη) και σε κακοποιημένες γυναίκες που αναζητούν φιλοξενία. Στο τηλέφωνο απαντούν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι. Λειτουργεί Καθημερινά επί 24ώρου βάσεως, με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα. Επισης νομιζω οτι στα γραφεια των Δημων λειτουργουν τετοιες υπηρεσιες για τους δημοτεςΣου ευχομαι να πανε ολα καλα!
Δεν καταλαβες την παρομοιωση. Δεν μιλησα για φαρμακα. Ανοιξε τα αυτακια σου και ακου. Οπως ποναει το ποδι και πας στον ορθοπεδικο, οπως παθαινεις βροχιτιδα πας στον πνευμολολογο ετσι πας και στον Ψυχολογο ( οχι ψυχιατρο εκτος αν η περιπτωση σου ειναι τετοια ) για να σου θεραπευσει την ψυχουλα σου. Για τους εκκολαπτομενους βαζω ολο το παρεακι εδω συμπερθλαμβανομενου και εμου του ιδιου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon