ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2017 | 01:40

Θέλω η πρεπει?

Έιμαι 18 και αυτή η χρόνια ηταν η πιο δύσκολη για εμένα γιατί συνειδητοποιησα πολλά πράγματα για εμένα για τους γύρω μου γενικά για την ζωή μου.Απογοητευτικά από τους ανθρώπους.Θέλω να γίνω ηθοποιός είναι το όνειρο μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κυνηγησω όμως και αυτό με τρελαινει.Θα πρέπει να φύγω φέτος για σπουδες πρέπει να το κάνω γιατί οι γονείς δεν είναι οικονομικά άνετα δουλεύουν πολύ για να μας τα παρέχουν όλα,ουτως η αλλος όμως θέλω να στέκομαι μόνη μου στα πόδια μου να έιμαι ανεξάρτητη. Και θα σπουδασω για να δουλεψω και να έχω μια άνετη ζωή. Με αυτό που γουσταρω όμως την υποκριτική?
1
 
 
 
 
σχόλια
Γράψου πουλάκι μου σε κανένα θεατρικό εργαστήρι κι άσε την κλάψα εφ'όλης της ύλης. Αν είναι αυτό το θέμα σου δηλαδή..Γκουγκλάρισε "θεατρικό εργαστήρι"+την περιοχή που θα πας για τις σπουδές σου, εξέτασε τι επιλογές έχεις και μάλιστα δωρεάν και ξεκίνα από κάπου να δεις αν το'χεις που λένε, αν σε θέλει. Ξεκίνα το παράλληλα σαν χόμπι κι αργότερα αν τα καταφέρεις το κάνεις για βιοπορισμό.
Scroll to top icon