ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2017 | 21:20

Τρίχες...

Εξομολογούμαι ότι η εντονότερη ερωτική επιθυμία μου είναι να γνωρίσω κοπέλα με πολύ έντονη τριχοφυία (δε μιλάω σώνει και καλά για τα απόκρυφα σημεία).Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy.Είμαι μια χαρά νορμάλ και εμφανίσιμος, αλλά το είδος τους είναι πλέον προς εξαφάνιση (το lifestyle έχει κάνει τη δουλειά του καλά).
23
 
 
 
 
σχόλια
Φτιαξτα με μια αρκουδα. Τρελλο βιτσιο μουθυμιζει τα πορνο που βλεπαμε μικροι , δεκαετια του '80 ... τι να πει κανεις, περι ορεξεως ...το εχω ακουσει και αλλου οποτε δεν με ξαφνιαζει. Επισης συμφωνω οτι δεν εχει να κανει με την καθαριοτητα.Καλη τυχη στην αναζητηση αν και νομιζω οτι θα δυσκολευτεις καθως η ταση της εποχης ειναι το ατριχο.
Το πραγματικά απελπιστικό είναι ότι οι ίδιοι οι εκ τους ασφαλούς είρωνες, αν τυχόν κάποιος (πράγμα που έχει συμβεί επανειλημμένα στη λάιφο) έβγαινε και εξομολογούνταν ότι είναι ξερωγώ gay, θα ήταν οι πρώτοι που θα του έστελναν τηλεγραφήματα συμπαράστασης και οι πρώτοι που να αναπαρήγαγαν τα γνωστά 9και ορθότατα) περί αυτοδιάθεσης και προσωπικής ελευθερίας.Αλλά γι΄αυτά τα ζητήματα έχει δοθεί γραμμή και είναι trendy να είσαι ανοιχτόμυαλος με το gay ζήτημα.Με την έντονη γυναικεία τριχοφυία δεν έχει δοθεί ακόμη τέτοια γραμμή, οπότε ένα ψιλο-bullying είναι ακόμα επιτρεπτό.Από μια άποψη, καλύτερα έτσι.Τρέμω την ώρα που και οι δικές μου προτιμήσεις θα γίνουν viral.Θα νιώσω σαν αυτπύς που έχουν τατού από τα 80's και τώρα πλέον, άθελά τους, το τατού αυτό, που κάποτε σήμαινε άγρια ντράβαλα και μπλεξίματα κάθε είδους, τους κατατάσσει στην ίδια κοινωνική ομάδα με τη διπλανή νοικοκυρά της απόγνωσης.Που 'σαι, ρε λεμόνι, που απορούσες και για τους πληθυντικούς μου...
χαχαχα τουλάχιστον απολαυστική η απάντησή σου!! Με βάζεις στον πειρασμό να συνεχίσω το τρολάρισμα για να αποσπάσω περισσότερες!That said, έχεις δίκιο στο ότι η έντονη γυναικεία τριχοφυΐα δεν είναι ιδιαίτερα μοδάτη ή δημοφιλής προτίμηση, το οποίο την κάνει πιο εύκολο στόχο στα απανταχού τρολ, της λάιφο και μη. Από την άλλη, αυτό το οποίο αναφέρεις είναι απλά ένα πρότυπο αισθητικής και ομορφιάς, δεδομένου πως και τα δύο αυτά είναι υποκειμενικά ζητήματα που επηρεάζονται από τις τάσεις της εποχής, υπάρχει μεγάλη απόσταση από θέματα όπως η σεξουαλική προτίμηση, η οποία είναι πολλές φορές γενετικά προκαθορισμένη. Σίγουρα πολλοί μπορεί να ξενερώνουν επειδή οι γυναίκες σήμερα βάφονται πολύ, ή είναι πολύ λεπτές, εφόσον τα δικά τους γούστα θέλουν το αντίθετο, αλλά το πόσο αποδεκτή και αρεστή ή απλά σεβαστή γίνεται η επιθυμία τους κοινωνικά είναι αρκετά πιο επιφανειακό ζήτημα -κατά τη γνώμη μου- από κάποιον ομοφυλόφιλο ο οποίος πασχίζει να βρει τη θέση του ενώ η κοινωνία τον θεωρεί ‘χαλασμένο άνθρωπο’. Πιστεύω πως υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.Επίσης ένα σωστό τρολ, οφείλει κατά τη γνώμη μου να διακρίνει και να σέβεται τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το trolling από το bullying, και θέλω να ελπίζω πως δεν υπέστης το δεύτερο με το ταπεινό μου ποστ. Εξάλλου οι ώριμοι και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που γνωρίζουν τι θέλουν συνήθως έχουν ανοσία στο trolling.Τέλος προς αποκατάσταση της φήμης μας, και τα τρολ έχουνε(με) αισθήματα, δεν πάει να πει πως επειδή είμαστε πειραχτήρια θέλουμε να δούμε τον κόσμο να καίγεται, ή τουλάχιστον όχι όλο τον κόσμο. Η αδικία μας ενοχλεί!
Α με το "μία σεξουαλική προτίμηση" εννοούσα οτι βρίσκει κανείς σέξυ ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Το άλλο θέμα είναι άαααλλο κεφάλαιο, δεν το άγγιξα καν!Τέσπα, έστω και τρολ, υπήρξε τουλάχιστον μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Είθε η εξ σου να σημάνει την έναρξη της σεζόν (άνοιξη γαρ) των απανταχού lifo-τριχοπροβληματισμένων, οι οποίοι θα μας συνοδεύσουν έως τα Χριστούγεννα με τις χνουδωτές ή αποτριχωμένες εξομολογήσεις τους!!
Και να πεις ότι, με όλη αυτή την τριχογενοκτονία, καταφέραμε τουλάχιστον να είμαστε καθαροί, να πω εντάξει.Αλλά πού...Τέλος πάντων, εγώ γοητεύομαι απίστευτα από τις κοπέλες αυτές ("απίστευτα" όνομα + πράγμα, γιατί, αν τους το πω, δεν πρόκειται να με πιστέψουν).Το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια.
Αγαπητό αντιοξειδωτικό,ο πληθυντικός μού προέκυψε ασυνείδητα ως έκφραση ευγνωμοσύνης για την ευγένειά σου.Αν κοιτάξεις καναδυό σχόλια παραπάνω, θα με καταλάβεις.Σε σχέση με τις ευχές σου, το βλέπω δύσκολο, γιατί, άντε, πες ότι τη βρίσκεις. Πώς να της εξηγήσεις ότι λατρεύεις αυτό που η ίδια έχει μάθει να μισεί επάνω της;Θα μου πεις, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ ασχολείσαι με τρίχες.Δεν ξέρω, θεωρώ τα ερωτικά, εξίσου επείγοντα με οποιαδήποτε άλλα προβλήματα.Και είναι καλό να τα βλέπουμε έτσι, γιατί διαφορετικά θα μας καταπιεί και θα μας ισοπεδώσει η προσπάθεια για επιβίωση.
Υπάρχουν κοπέλες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό και είτε είναι σε βαθμό, που ό,τι και να κάνουν πάλι θα ξεχωρίζουν, είτε δεν προσπαθούν καν από πεποίθηση. Φαντάζομαι όμως και αρκετές κοπέλες, οι οποίες προσπαθούν να το ξεφορτωθούν, επειδή το επιβάλλουν τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς, αν γνώριζαν ταίρι που ζητούσε να είναι πιο χαλαρές, μάλλον δε θα είχαν θέμα (όταν πρόκειται για ιδιωτικές στιγμές κι όχι όταν κάτι χρειαστεί να το εκθέσουν σε κοινή θέα). Στο εξωτερικό κυρίως, οι γυναίκες στην καθημερινότητα έχουν μια πιο ακομπλεξάριστη στάση. Τώρα για εμάς εδώ.. όλα είναι αγώνας, πώς θα ξεφύγουμε από την Ανατολή και να γίνουμε εντελώς Δύση!
Το θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα είναι πώς θα την κάνεις να αποδεχτεί ότι σου αρέσει αυτό που η ίδια θεωρεί εντελώς μιαρό και απόβλητο, χωρίς να θεωρήσει κι εσένα το ίδιο-)Ο αγώνας μας, που αναφέρεις, είναι λιγάκι άκυρος και μάταιος, αν σκεφτείς ότι η Δύση (στην οποίαν ημείς ανήκομεν- και καλά) ξέρει να αναστοχάζεται και να αυτοελέγχεται και θέλει να γίνει κάπως Ανατολή σε ορισμένα πράγματα.Εμείς πάμε, κι αυτοί γυρίζουνε, κλασικά.Σαν τους πρώτους οικονομικούς μετανάστες πριν από 25 χρόνια, που νόμιζαν ότι ελευθερία και Δύση πάει να πει Κόκα Κόλα και Marlboro (με αποτέλεσμα να καταναλώνουν το καταπέτασμα κι απ' τα δύο, ενώ η δική μας κοινωνία είχε αρχίζει να τα βλέπει κριτικά και να τα εγκαταλείπει).
'Οπως τα λες είναι, και για την εκκρεμότητα που αναφέρεις, δυστυχώς από τότε που συνδέθηκε με περισσή πονηριά η τρίχα με την καθαριότητα, η γυναίκα (τώρα πια και ο άνδρας) έβαλε κι άλλη έννοια στο κεφάλι. Μην την/ον αποκαλέσουν ΚΑΙ βρωμιάρα/η (κυριολεκτικά και μη)!
Tης Ελληνίδας το κόμπλεξ μην θεωρεί ταπεινή Βαλκάνια (ή Τουρκαρβανίτισσα) μεγάλο εστί. Η τρίχα πάει απλώς πακέτο. Σωστή η παρατήρησή σου Λεμόνι ;)
Η κρίση "δεν είσαι νορμάλ" αναφέρεται σε πρόσωπο, όχι σε λεγόμενα.Υπέθεσα ότι μιλάμε κι οι δύο ελληνικά προς στιγμήν.Κατά τα άλλα, γενικότερα μιλώντας, μου τέλειωσαν οι δεκάρες και δεν έχω άλλες να δώσω.
Αγαπητή μου,μην πανικοβάλλεσαι.Για την ώρα, όλος ο κόσμος σκέφτεται σαν εσένα-)Αν κάποια στιγμή σκεφτεί σαν εμένα, τότε δε θα χρειαστεί να βγεις στην παρανομία, γιατί έτσι θα σκέφτεσαι κι εσύ, που είσαι μέρος του-)Δύσκολο βέβαια, γιατί στη μεταλλαγμένη κοινωνία που ζούμε, οτιδήποτε θυμίζει τον άνθρωπο στη φυσική του εκδοχή, θεωρείται ακαλαίσθητο, πρωτόγονο και γελοίο.Προσωπικά όμως, βρίσκω την τριχοφυία φοβερά sexy (και πάλι το λέω, δεν αναφέρομαι σώνει και καλά στο επίμαχο σημείο) και τη φχαριστήθηκα πολύ την εξομολόγησή μου.Καλημέρα.
Με διχαζεις...Απο τη μια, εισαι η χαρα της γυναικας που βαριεται να ειναι παντα αποτριχωμενη..Απο την αλλη,εαν σκεφτονται ολοι σαν εσενα, με βλεπω να γινομαι κλεφτρα..:-P :-P
Scroll to top icon