ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2017 | 21:40

Καταλαβαίνω ότι δε θέλεις κάτι πραγματικό μαζί μου τώρα.

Θέλω να έρθεις να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Ελπίζω να το κάνεις. Και νομίζω μου το χρωστάς και μας το χρωστάς. Ίσως. Δεν ξέρω πια αν ένιωσες ποτέ τίποτα αληθινό για μένα. Έχω και μια συγγνώμη να σου πω για όσα σε πλήγωσαν. Αν πληγώθηκες. Ελπίζω να έρθεις κάποια μέρα και ελπίζω να μην είναι -ήδη- πολύ αργά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θέλεις να έρθω να μιλήσουμε?. Μα ποσό κ@ργιιολα είσαι να φάνω ότι φταίω, ενώ ΟΧΙ και φαίνεται και από εδώ ότι δεν έχεις καταλάβει τι κάνατε και να με καταλάβεις τι νιώθω (http://www.lifo.gr/confessions/view/281312 ) !! Θα έρθω αλλά όχι σε σένα στον άλλον τον ΨΕΥΤΗ! τον τιποτένιο και γελοίο που έχει και μεγάλη ηλικία (ανώριμος) να κάνει όλο αυτό το σχέδιο αντί να μιλήσει ειλικρινά όταν πήγα και του μίλησα και μου είπε ψέματα. Μάγκας πίσω από μια οθόνη του φβ και να λέει τέτοιες εκφράσεις από πίσω ….. θρασύδειλος για να τον δω όμως από κοντά τι θα πει η ΚΟΤΑ . Τώρα κατάλαβες ότι δεν ήθελα κάτι πραγματικό μαζί σου εεε γιατί σου έδειξα ποτέ ότι ήθελα? (εθελοτυφλούσες) και ήθελες και πείρες εκδίκηση! χωρίς λόγο! (http://www.lifo.gr/confessions/view/275273, http://www.lifo.gr/confessions/view/275849) (αλλά ναι ήσουν ερωτευμένη και με απόρριψη ). Όλα αυτά λόγο της εγωιστικής και λάθος αντίληψης σας!! Σου χρωστώ και συγγνώμη και σε σένα και στον άλλον εεεε ? (άρρωστοι εγκεφαλικά) φτου σας, ζητιανιά της πουτς@@ς είσαι αλλά και του συγγνώμη . Θα έρθει η μέρα που θα δει τη συγγνώμη που θα του πω… όταν βρεθούμε στον δρόμο. Ποσό γελοίο-άρρωστο είναι που καθόσουν και έγραφες εδώ μέσα κάθε μέρα, πολύ χαμηλό το επίπεδο σου (αλλά το έμαθα ότι γραφείς εδώ ) , πραγματικά είχα μήνη άναυδος όταν κατάλαβα ότι είσαι εσύ και απορούσα με σένα … (και εγώ να διαβάζω τις αρρωστημένες σκέψεις-ερμηνείες σου για μένα και εγώ να απαντώ από εδω ). Τέλος καμία σχέση δεν θέλω ποια μαζί σας.
Κι γιατί δεν πας εσυ να τα πεις ; γιατί πάντα ο ένας περιμένει τον αλλον ; εγωισμός ; τελικά ποιος είναι το βουνό κο ποιος ο Μωαμεθ; μικρότητες .
Scroll to top icon