ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2017 | 18:38

Αν είσαι φτωχός, δυστυχώς καμία δεν...

Όσο και αν πολλές αρνούνται ότι δεν μετράνε τα λεφτά που έχει ή δεν έχει ο άλλος ,στη πραγματικότητα ψεύδονται.Τις νοιάζει και τις παρανοιαζει το -υποψηφιο- αγόρι τους να έχει καλό μπάτζετ.Νταξει θα μου πείτε "και τι θα ταν καλύτερο αισθητικά ,να το ομολογούσαν;"Τι να λέγαν "αν δεν έχεις λεφτά ,μη περιμένεις τίποτα"; Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο.Η ουσία είναι ότι ισχύει πως οι κοπέλες ως επί το πλείστον(!) επιλέγουν τα αγόρια τους με βασική προϋπόθεση την καλή οικονομική τους κατάσταση.Γιατι άλλωστε ποια δε θα θέλε κάνει ταξίδια-ακριβα για τη τσέπη του αγοριού τους -, ή να έχουν δώρα συχνά από αυτούς; Ποια θα προτιμούσε τη φτώχεια από την χλιδή; Θα μου πείτε "μα μετρά και ο χαρακτήρας" ή "υπάρχουν και εξαιρέσεις".Μα δε λέω όχι.Αλλωστε το να είσαι καλά οικονομικα δε συνεπάγεται ότι είσαι κωλοχαρακτηρας, ούτε το να είσαι φτωχός σημαίνει ότι έχεις καλό χαρακτήρα.Δεν είμαι αυτών των απλουστευτικων και κλειστομυαλων προσεγγίσεων .Όμως κακα τα ψέματα αν είσαι φτωχός ,οσο όμορφος έξυπνος ή καλός και αν είσαι λίγα μπορείς να κάνεις.Ειναι τεραστιο μεινονεκτημα η φτωχεια ακομα και αν η ευθυνη για αυτο ανηκει στους γονεις σου μεχρι καποια ηλικια.Γιαυτο προσωπικα δε μπορώ να επιδειξω αυτοπεποιθηση στις γυναικες .Ολα αυτά που θέλει η μέση γυναίκα από τον άνδρα της ,δε μπορώ να τα παρεχω .Άρα η ξενερα από μέρους της είναι θέμα χρόνο και μόνο.Και δε το λεω με περγαμινες η κατάθλιψης αλλα συνειδησης.Ολα αυτά προκύπτουν τόσο από προσωπικές εμπειρίες όσο και από εμπειρίες άλλων.Φυσικα δεν λέω ότι δε θα επιδιώξω να αποκτήσω οικονομική άνεση στο μέλλον ή θα απέχω από τη διαδικασία του φλερτ ,της σχέσης και των λοιπών.Υγ δε λέω ότι δεν ισχύει το αντίστοιχο και για τις φτωχές γυναίκες .Αναμένω ειλικρινή σχόλια.Οχι απο πλούσιους ή πλούσιες που θα το "παίξουν" φιλεύσπλαχνοι ή ρομαντικοί ή "ηθικοι".Ούτε από κοπέλες που θα διαφωνήσουν με τα οσα ανέφερα αλλά "όλως τυχαίως" επιλέγουν μόνοι εύπορους συντρόφους.
29
 
 
 
 
σχόλια
Κ για να στο πω κ με ενα παραδειγμα για να στο κανω πιο κατανοητο: πες πως βγαινεις με την Μαρια, η οποια δεν ειναι κ τρελα ενθουσιασμενη μαζι σου, απλα ειπε να σου δωσει μια ευκαιρια, επειδη της αρεσες εξωτερικα ή επειδη ειδε κατι θετικο σε σενα. Αποφασιζετε λοιπον να συναντηθειτε κεντρο κ εκεινη μενει μακρια, οποτε πρεπει να κανει ολοκληρο ταξιδι με τα μεσα για να σε συναντησει. Συναντιεστε τελικα κ περναει συμπαθητικα, αλλα οχι κ τελεια. Η Μαρια λοιπον την επομενη φορα που θα της προτεινεις να βγειτε, ειναι πολυ πιθανο να αρνηθει, γιατι, εφοσον δεν την τρελανες, δεν εχει το κινητρο να κανει ολοκληρη διαδρομη, για να σε συναντησει. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο λογος που δεν θελει να βγει μαζι σου ειναι το οτι δεν εχεις αμαξι να την παρεις. Ο λογος ειναι οτι δεν τρελαινεται για παρτη σου. Αντιθετα, αν η Μαρια σε γουσταρε τρελα, θα ηταν προθυμη να ταξιδεψει κ σε αλλη πολη, για να σε συναντησει. Δηλαδη με λιγα λογια, οταν τρελαινεσαι για τον αλλον, σε καθοδηγει η καρδια σου κ δεν σκεφτεσαι ουτε τι λεφτα εχει ο αλλος, ουτε τιποτα αλλο. Αν ομως αυτο που νιωθεις για τον αλλο ειναι κατι χλιαρο, τοτε μπορει καποια ασημαντα πραγματα να σε κανουν να απομακρυνθεις απ αυτον, γιατι ετσι κ αλλιως δεν ησουν ποτε τοσο κολλημενος μαζι του, οποτε σου ειναι ευκολο να ξεκολλησεις. Αρα, αν νομιζεις οτι καποιες κοπελες σε απερριψαν λογω χρηματων, να ξερεις οτι σιγουρα σε ειχαν απορριψει πιο πριν για αλλους λογους κ τα χρηματα ηταν ισως ενας επιπλεον (επουσιωδης) παραγοντας.
Πραγματικά ίσως φταίει κάτι άλλο και όχι η οικονομική σου κατάσταση.Θυμάμαι κι άλλες εξομολογήσεις σου που έβγαζαν μια -δε ξέρω πώς να το πω για να μη σε προσβάλλω-μάλλον παιδιάστικη έως αφελή αντιμετώπιση των πραγμάτων.Επίσης το γεγονός ότι ήδη έχεις κάποιες επαφές με κοπέλες δείχνει ότι δεν σε απέρριψαν (τουλάχιστον αμέσως) επειδή δεν είσαι πλούσιος.Και κάτι ακόμα: μοιάζεις να ποντάρεις πολύ στις άριστες επιδόσεις σου στις σπουδές και νομίζω το έχεις αναφέρει ξανά,αλλά να ξέρεις ότι η αριστεία δεν εξασφαλίζει απαραίτητα και την απαιτούμενη συναισθηματική νοημοσύνη που μας κάνει ικανούς να διατηρούμε επιτυχημένες σχέσεις.
Η αριστεία δεν σημαίνει και χαμηλή νοημοσύνη όμως.Την αριστεία την ανέφερα σε συνδυασμό με την οικονομική δυσπραγία μας ως οικογένεια.Οτι παρά τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης , κατάφερα με μέτρια προσπάθεια να φτάσω ψηλά.Εκτος και αν είναι κακό το να αριστεύεις.Μπορει δε ξέρω.Απο κει και πέρα δεν έχω φάει πολλες απορρίψεις από κοπελες.Κάποιες από αυτές σχετίζονταν με την κακή οικονομική μας κατάσταση ,πολύ λίγες λόγω μη αρεσκείας της εξωτερικής εμφάνισης μου ή για άλλους λόγους.Ειλικρινα δε πιστεύω ότι υστερω κάπου πλην του οικονομικού.Στα άλλα επίπεδα είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο.Φυσικά η ασυμφωνία χαρακτήρων ή η μη αρεσκεια της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που παίζει για όλους
Μαλιστα. Ας το πουμε αλλη μια φορα μπας και το καταλαβεις: το οτι σε παρατησαν λογω της οικονομικης σου καταστασης φανταζομαι οτι ειναι ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμπερασμα. Εκτος αν ερχονταν ολες οι κοπελες μετα τα ραντεβου που εβγαιναν μαζι σου κ σου ελεγαν "σορυ, δεν μπορω να ειμαι μαζι σου, εφοσον δεν μπορεις να με πηγαινεις τουλαχιστον 4 φορες την εβδομαδα σε ακριβα εστιατορια". Αυτο που εγω καταλαβαινω απ οσα λες ειναι οτι εσυ εβγαινες με διαφορες κοπελες εχοντας στο μυαλο σου την προκαταληψη οτι πχ "θα με απορριψει οταν δει οτι δεν εχω αμαξι", οποτε μετα το ραντεβου μπορει η αλλη να μην σου εστελνε για εναν ασχετο λογο, επειδη πχ σε θεωρησε πολυ απομακρο (η για οποιοδηποτε αλλο στοιχειο του χαρακτηρα σου τελοσπαντων), αλλα εσυ, επειδη ειχες στο μυαλο σου οτι θα σε απορριψει για το οικονομικο, απεδιδες την αδιαφορια της εκει που σε βολευε, στο οτι δεν εχεις λεφτα. Πως λεγεται αυτο? Αυτοεκπληρουμενη προφητεια νομιζω ε? Κ φυσικα σε βολευε να αποδωσεις την αδιαφορια της κοπελας στο οτι δεν εχεις λεφτα, γιατι διαφορετικα θα επρεπε να βρεις τι αλλο εχεις πανω σου που απωθει καποιες κοπελες. Λοιπον, αντι να καθεσαι κ να κλαιγεσαι για την αδικη μοιρα που δεν σε εκανε πλουσιο, προσπαθησε να αποκτησεις λιγη αισιοδοξια κ να πιστεψεις στον εαυτο σου, γιατι δεν ξερω αν οι αλλες γυναικες θελουν διπλα τους λεφταδες, αλλα εγω προσωπικα σου λεω με σιγουρια οτι δεν θα ηθελα με τιποτα διπλα μου εναν τυπο που να γκρινιαζει ολη μερα που δεν εχει λεφτα.
Οκ ας σοβαρευτούμε! Εσύ και οι φίλοι σου έχετε γνωρίσει ας πούμε το 1% -και πάρα πολύ λέω - των γυναικών ,δηλαδή ένα απειροελάχιστο ποσοστό. Συνεπώς δεν είστε σε θέση να βγάζετε τέτοια συμπεράσματα. Άλλωστε το πρότυπο συντρόφου που περιγράφεις πιο πάνω που παρέχει όλες αυτές τις ανέσεις είναι ένα ελάχιστο κομμάτι της κοινωνίας και αν σκεφτείς πόσα ζευγάρια βλέπεις καθημερινά μάλλον κατι δεν πάει καλά στα νούμερα. Το χειρότερο ειναι βέβαια οτι είσαι νέος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτές σου οι απόψεις οχι απλά συντηρούν στρερεότυπα για το γυναικείο φύλο αλλά τα διαιωνίζουν κιόλας! Λοιπόν κοίτα να ανακαλύψεις το πραγματικό πρόβλημα που απωθεί τις γυναίκες απο σένα και άσε τις (προσβλητικές) γενικεύσεις που σε κάνουν ακόμα πιο αχώνευτο.
Το ότι εγώ και φιλοι μου έχουμε γνωρίσει το 0,00001 % των γυναικών , δε σημαίνει ότι το 80% δε κοιτάζει τα λεφτά .Αλλά ας μη το πάμε στατιστικά γιατι τότε ούτε εγω μπορω ή να ή εκφέρω άποψη ούτε εσυ ουτε κανεις.Εγω εμπειρικά εξέφρασα την άποψη.Και αυτή η άποψη δε πρόκειται να αλλάξει,γιατί δεν έχω στοιχεία που να την ανατρέπουν.Αν μου κάτσει κάποια εξαίρεση ,τι να πω ,μακάρι. Αχωνευτη είσαι εσύ που δε έχεις το θάρρος να παραδεχτείς αυτό που λέω,τη περιγραφή της πραγματικοτητας.Άλλωστε καμία δεν το παραδέχεται στα λόγια .Οι πράξεις βέβαια είναι αμείλικτες.Και δικαίωμα τους .
Εσύ φίλε μου από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ένα σκασμό γυναίκες έχει εκεί έξω. Άλλες έτσι άλλες αλλιώς. Δεν την καταλαβαίνω την γενίκευση που κάνεις. Αυτό που τις βάλεις ΟΛΕΣ στο ίδιο το σακί. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει την επόμενη μέρα, δες τι έγινε στο Λονδίνο, τα ταξιδάκια μας μαράνανε.
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο,διότι αν δεν έχεις κάποια λεφτά δε μπορείς κάνεις τίποτα,ούτε ταξίδια ούτε ρούχα ούτε εξόδους ούτε τίποτα,είσαι περιορισμένος.Κι αυτά που λένε πιο πάνω για τα φαστ-φουντ και τα παγκάκια είναι κυρίως για μικρότερες ηλικίες,από 30 και πάνω,για να μην πω 25, το πρώτο που παίζει καλώς ή κακώς είναι το οικονομικό.Όμως,σε όλες τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις,που τον επιβεβαιώνουν μεν,αλλά υπάρχουν.Ψάξε να βρεις την εξαίρεση,δηλαδή κάποια που θα εκτιμήσει άλλα στοιχεία του χαρακτήρα σου.Αν θες να σου μιλήσω και προσωπικά για μένα,στα 25 μου είμαι με κάποιον που είναι πάμφτωχος, τον οποίο ερωτεύτηκα για την ομορφιά του κ έμεινα μαζί του επειδή μου αρέσει πολύ και ερωτικά και γενικώς με καλύπτει σε πολλά πράγματα,δηλαδή για λόγους πέραν του οικονομικού.Δε θα τον άλλαζα πχ με κάποιον που θα είχε περισσότερα λεφτά μόνο γι'αυτό το λόγο.Έτυχε στο παρελθόν να έχω σχέση και με αρκετά ευκατάστατο άτομο,που όμως είχε άλλα μειονεκτήματα και ήταν και τσιγγούνης,επομένως τα χρήματα δεν είναι το μόνο κριτήριο για μια κοπέλα που ψάχνει σύντροφο και όχι χορηγό.Και επειδή θίγεις το θέμα της εμφάνισης,κατά τη γνώμη μου στην ηλικία σου μετράει περισσότερο σε σχέση με τα χρήματα.
Επιτέλους μία προσέγγιση που φαίνεται να πλησιάζει τη πραγματικότητα.Αυτη ψάχνω που λες ,την εξαίρεση.Νταξει ,κοίταξε,για να μιλήσουμε σοβαρά .Δεν είναι ότι μετράει το ενα ή το άλλο.Η εμφανιση ή τα λεφτα ή το σεξ ή,ή....Πολλα μετράνε ανάλογα τη περίπτωση τη χρονική και τους ανθρώπους.Αν το πάρουμε αντίστροφα ίσως κατανοήσουμε τα πράγματα.Δηλαδη:αν σε μία σχέση δε υπάρχει σεξ ή υπάρχει κακό σεξ ,θα υπάρξει μέλλον στη σχέση ; Όχι βέβαια.Αν δεν υπάρχουν λεφτά; Χμμ μάλλον όχι.(ναι για τις εξαιρέσεις που θα εκτιμησουν άλλα πράγματα που έχεις) Αν δεν είναι εμφανίσιμος; Χμμ εντελώς υποκειμενικό το θέμα.Ναι και όχι.Βασικα πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις στον έξω κόσμο που θα διαλύουν τα συμπεράσματα μας.Αλλά λέω και για όσους είπαν ότι "μπορεί να έφαγες απορρίψεις για άλλους λόγους" ,ότι και πέραση έχω και χαρακτήρα ενδιαφέροντα και καλό σεξ κάνω,με βάση τις απόψεις άλλων (!) .Η εξομολόγηση ήταν μία κραυγή κατά της σύγχρονης υλιστικης νοοτροπίας πολλών γυναικών ως προς την επιλογή των ανδρών τους
Οτι υπαρχει αυτη η νοοτροπια ειναι γεγονος. Επισης επειδη εισαι ικανο κ φιλοδοξο ατομο, αφου εισαι αριστουχος φοιτητης, καταλαβαινω πως σε ενοχλει ακομη περισσοτερο που δεν εχεις οικονομικη ανεση. Θα σου πω ομως πως ολα αυτα που σου φαινονται "γαματα", πχ αυτοκινητα, εξοδοι, ρουχα κλπ, θα αποκτησουν πολυ μικροτερη σημασια οταν με το καλο τα αποκτησεις, γιατι η ψυχη θελει συναισθηματα κ οχι υλικα αγαθα. Καθολου βεβαια δεν υποτιμω τα υλικα αγαθα, καθως μονο οταν τα εχεις δεδομενα καταλαβαινεις ποσο "φτωχα" ειναι ως μεσα για την κατακτηση της ευτυχιας....
Η πιο συνηθισμένη αναμενόμενη δικαιολογία όσων τρώνε τις χυλόπιτες αβερτα είναι ότι δεν έχουν λεφτά!Αν ήταν έτσι τότε το 80%των Ελλήνων δε θα κάνε ποτέ σχέση
χααχαχαχ εεεμα πραγματικα. Λες κ ζουμε σε καμια χωρα που ο μεσος αντρας μπορει να πηγαινει την κοπελα του ταξιδια μια φορα το μηνα κ ο μονος που δεν μπορει να το κανει αυτο ειναι ο εξ.
Βρε φίλε μου.Δε κατάλαβες το πνεύμα μου.Δε αναφέρομαι στο 0,05 % του πληθυσμού που είναι εκατομμυριούχοι ή στο 0,0000001 % που είναι δισεκατομμυριούχοι . Αναφέρομαι στους οικονομικα ανεξάρτητους και πάνω.Ενας που έχει δουλειά , αμάξι και δικό του σπίτι δεν είναι εκατομμυριούχος .Όμως πληρεί τα οικονομικά κριτήρια για τον επιλέξει μία κοπέλα της πλειοψηφίας που ανέφερα.
Είναι η εύκολη δικαιολογία για τον εαυτό σου, ε;Αντί να σκεφτείς ότι ίσως δεν είσαι αρκετά έξυπνος, όμορφος ή καλός, είναι ευκολότερο να μεταθέσεις το πρόβλημα στις γυναίκες που δεν σε επιλέγουν... και είναι ΟΛΕΣ ανήθικα στοιχεία που αναζητούν χορηγό και δεν μπορούν να βρουν δουλειά να αγοράσουν μόνες τους ότι θέλουν. Άρα ΟΛΑ τα ζευγαράκια που βλέπω, ο άντρας είναι πλούσιος. Και αυτά στα λεωφορεία (βαρεθήκανε τις λιμουζίνες), και αυτά στα ταχυφαγεία (δε προλάβανε να κλείσουν στο χίλτον), και αυτά στα παγκάκια. Τελικά όντως ήρθε η ανάπτυξη που έλεγε ο τσίπρας!
Χμ...δεν ξερω ποσες δεκαετιες πισω εχεις μεινει, αλλα εν ετει 2017 μια κοπελα που γουσταρει ταξιδια κ ακριβα δωρα, μπορει να τα αγορασει μονη της κ δεν εχει αναγκη να κρεμαστει απ την τσεπη κανενος, για να τα αποκτησει. Μια γυναικα το μονο που χρειαζεται απο εναν αντρα ειναι μια ζεστη αγκαλια, αγαπη, κατανοηση, σεβασμο κ αλλα τετοια.
Μέγα ψεμα-για τη πλειοψηφία.Κατα πρώτο δεν είναι η πλειοψηφία των κοριτσιών ευκαταστατη . Δεύτερον,όσες είναι ευκατάστατες συνήθως προτιμούν επίσης ευκατάστατους . Όσες δεν είναι ευκαταστατες ονειρεύονται πιστωτικές με εκατονταδες χιλιάρικα.Τωρα εσύ αναφέρεσαι στις εξαιρέσεις.Τελος να πω ότι το σκεπτικό μου -το οποίο εκφράζει το τρόπο σκέψης της πλειοψηφίας των γυναικών- έχει ως εξής:"μου αρέσει η στοργή,η αγάπη ,η κατανόηση .Από τη άλλη με εξιταρει η αλητεία ,το παράνομο ,η ζωή στα άκρα .Όλα αυτά με τη προϋπόθεση η τσεπη του υποψήφιου να είναι "καλή"
Ρε συ δεν γινεται να βγαζεις τοσο γενικευτικα συμπερασματα βασισμενος στα 10-20 παραδειγματα που εχεις γυρω σου. Ακομα κ 100 τετοιες κοπελες να ξερεις που λεει ο λογος, δεν μπορεις με βαση αυτες να δημιουργεις ενα κανονα οτι "ολες οι γυναικες θελουν λεφταδες". Κ στο κατω κατω δεν νομιζω οτι, οταν μια κοπελα απορριπτει εναν αντρα, πηγαινει κ του λεει "ξερεις σε απερριψα γιατι δεν μου αγορασες τη Luis Vuitton που ειδα σ εκεινη τη βιτρινα". Αρα πως ξερεις γιατι μπορει να σε απορριπτει μια κοπελα? Μπορει να υπαρχουν χιλιοι αλλοι δυο λογοι κ εσυ να νομιζεις οτι φταιει το οικονομικο.Η ουσια ειναι μια: αν μια κοπελα νιωθει ειλικρινη κ εντονα συναισθηματα για σενα, τοτε δεν προκειται να σε απορριψει για οικονομικους λογους. Αυτο πιστευω εγω. Αν παλι δεν νιωθει κατι φοβερο για σενα, τοτε μπορει να σε απορριψει κ επειδη δεν της αρεσει το χρωμα της ζακετας σου. Αυτο που θελω να πω λοιπον ειναι οτι αυτες που μπορει να νομιζεις οτι σε απερριψαν, επειδη δεν εχεις λεφτα, μαλλον δεν ενιωθαν κατι εντονο για σενα ουτως η αλλως. Αρα δεν εχασες τιποτα.
Ως σαν μια αυτόνομη γυναίκα θα σου πω ότι χέστηκα για την οικονομική κατάσταση αυτού που θα επιλέξω σαν σύντροφο .Δεν περιμένω απο κανέναν ουτε να με πάει ταξίδια ουτε να μου κάνει δώρα .Βλέπεις δεν μεγαλώσαν όλες με σκοπό να ''πουληθούν'' και οι βλαχάρες που πάτε και μπλέκετε με τη μάνα τη τσατσά τύλιξε τον πλόυσιο να κάμεις την τύχη σου σας έχουν κάνει να λέτε αυτές τις μαλακιούλες .Δουλεύουμε κύριε και άμα λάχει γούστάρουμε και φτωχόπαιδα μεγαλώσαμε με το Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης βλέπεις ...
Κοίταξε δεν έγραψα την εξομολόγηση για να δικαιολογήσω τη φτώχεια μου.Αλλωστε πολλές φορές η φτώχεια είναι αποτέλεσμα τεμπελιά ή ανικανότητας .Στη περίπτωση μου βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο . Είμαι μόλις 22 αριστουχος φοιτητης ,με ανέργους γονείς .Το "μαλακιουλες" νομίζω ότι είναι άτοπο για το λόγο ότι αυτές οι μαλακιουλες λειτουργούν ως καθολικές πυξίδες ζωής για πολλές/ους-καλως ή κακώς.Πιθανως αν ήμουν πλούσιος ή εστω καλά οικονομικα ,ίσως ήμουν ένας από εκείνους που θα έκαναν σχόλιο τύπου"φίλε έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση". Ίσως να απολάμβανα το κοκτέιλ μου με κοπέλες σε τζακουζι.Αυτο με το "αλήτης"επίσης ισχύει.Γουσταρουν περιπέτεια , αγραμματοσύνη ναρκωτικά και λοιπά να χει το αγόρι τους για να νιώσουν σπουδαίες στα μάτια των φίλων τούς
Είσαι τελείως λάθος το αν ισχύουν για πολλούς ή πολλές δεν φτιάχνει κανόνα .Και το αλήτης είναι από την ταινία και όχι χαρακτηρισμός για το badboy ποτ περιγράφεις .Για τον μόνο λόγο που μπορώ να δικαιολογήσω το σκεπτικό σου είναι η ηλικία σου και ενδεχομένως η απόρριψη που μπορεί να έχεις φάει ,έχε απλά στο μυαλό σου ότι όποιοι γενικώς αναπαράγουν και στηρίζουν τέτοιου είδους στερεότυπα γενικώς τους αποφεύγουν ...Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να φτιάξεις τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις μια αξιοπρεπή ζωή μην μολύνεις το μυαλό σου με τέτοιες απαρχαιωμένες και ξεπερασμένες πεποιθήσεις .Τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν συντροφικότητα μόνο προιόντα .Σε προιόντα λοιπόν αναφέρεσαι και όχι σε γυναίκες .
Scroll to top icon