ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2017 | 16:20

Τρελάθηκα?

Πριν λίγους μήνες τελειώσαμε οριστικά με έναν άνθρωπο που ήμασταν μαζί από τα 14-20.Πρώτη φορά που κάναμε έρωτα ήταν στην παραλία και το μεγαλύτερο μέρος εκείνου του καλοκαιριού που ήταν το καλύτερο μας το είχαμε περάσει στην ταράτσα του σπιτιού μου.Γενικα είχαμε μία περίεργη σχέση και κάναμε διάφορες ιδιαίτερες "εκπλήξεις' ο ένας στον άλλον.Πριν λίγο ανέβηκα στην ταράτσα του σπιτιού μου όπου δεν πατάει κανείς και βρήκα εκεί που καθόμασταν ένα κοχύλι!!! Υπάρχει περίπτωση να μου το άφησε εκείνος ή σκέφτομαι τρέλες?
2
 
 
 
 
σχόλια
Πως ανέβηκε στην ταράτσα του δικού σου σπιτιού; Και γιατι να σου αφήσει ενα κοχύλι και οχι να σε πάρει τηλέφωνο; Οσο ρομαντικό και εαν ακούγετε είναι το μυαλό σου που συνδέει καταστάσεις. Εαν τον θελεις πίσω απλά μίλα του. Αμα θελει θα τα ξαναβρείτε.
Αν ήταν όντως αυτός αργά ή γρήγορα θα φανεί, εκτός αν αρχίσει να επικοινωνεί μαζί σου από δω και πέρα με γρίφους, οπότε ξεκίνα να χαζεύεις και τον ουρανό για σήματα καπνού.
Scroll to top icon