ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2017 | 17:15

Εξομολογουμαι

οτι ετοιμες συνταγες απο αλλους δε μου αρεσουν, με ξενερωνουν. Οτιδηποτε επαναλαμβανεται σαν συμπεριφορα ως δοκιμασμενη συνταγη για να φερει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα το βρισκω ξενερωτικο. Αφορμη για αυτη μου τη σκεψη αυτο το κλισε που αναφερθηκε σε αλλη εξομολογηση: γυναικα που σου μαγειρευει και φοραει σεξυ εσωρουχα.--> γυναικα για σπιτι.Βρισκω οτι πεφτει στην κατηγορια: Παρε της λουλουδια, παρε της κοσμηματα, οι γυναικες γουσταρουν τα κοσμηματα, θα σε συγχωρησει σιγουρα, Παρε του πιπα, εμ βεβαια αφου δε του δινεις κωλο καποια στιγμη θα βαρεθει θα σε αφησει να το βρει αλλου κλπ κλπ. Κραξτε με οσο θελετε, ολα αυτα τα επιβεβλημενα απο αλλους που δε βγαινουν απο μεσα μας αλλα μας επιβαλλονται απο τα εξω εμενα μου προκαλουν αποστροφη μεγαλη.Αυτοσχεδιαστε και σταματηστε να χρησιμοποιειτε ετοιμες συνταγες και να τις ανακυκλωνετε. Αυτο δειχνει και λιγο ανασφαλεια νομιζω και εντονη αναγκη για αποδοχη. Λες και ολοι ειμαστε για ολους και ολοι εχουμε τα ιδια κουμπια. Σεβαστειτε την προσωπικοτητα του καθενος χωριστα και προπαντων διατηρηστε τη δικη σας προσωπικοτητα, μην την αλλοιωνετε για να πετυχετε αυτο που θελετε η για να ειστε αρεστοι. Αν σε καποιον δεν αρεσουμε οπως ειμαστε καλυτερα να παει παρακατω να βρει αυτο που του ταιριαζει και μεις να βρουμε αυτον με τον οποιο ταιριαζουμε, και οχι να προσπαθουμε να αλλαξουμε ο ενας τον αλλο. Κι ομως, υπαρχει αυτο ακριβως που θελουμε εκει εξω, χωρις κανεναν συμβιβασμο, υπαρχει, δεν το πιστευα, κι ομως, το ξερω πια απο προσωπικη εμπειρια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μισό λεπτό, μισό λεπτό! Καταλαβαίνω -και συμφωνώ- πως οτιδήποτε τυποποιημένο είναι βαρετό και προβλέψιμο, και ναι καταλαβαίνω πως τα μακαρόνια δεν είναι το πιο πρωτότυπο φαγητό, και μια γυναίκα σε εσώρουχα δεν είναι και καμία τόσο άγρια φαντασίωση αλλά ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που θα σνομπάρω αυτά τα δύο, επειδή κάπου και για κάποιον/α αποτελούν κλισέ. Καταρχήν που αποτελούν κλισέ, πείτε μου χώρα να πάω να ζήσω χτες! Η μόνη σκηνή που μου έρχεται στο μυαλό, είναι με τη Σιένα Μίλερ να ψιλοκόβει λαχανικά φορώντας τις μπότες της, και αλήθεια αν έτσι μοιάζουν τα κλισέ, δηλώνω μέγας μαϊντανός οικειοθελώς -αρκεί να με τεμαχίζει η Σιένα :ΡΕάν απλά αναφέρεσαι στο στερεότυπο της γυναίκας που είναι «δούλα και κυρά» νομίζω πως για τις πιο πρόσφατες γενιές δεν τίθεται ιδιαίτερα θέμα τέτοιας φαντασίωσης. Ας μιλήσω για μένα τουλάχιστον, το πρότυπο της «καλής νοικοκυράς» μου φαίνεται πολύ ξενέρωτο και ξεπερασμένο και με εξαίρεση κάποιες ελληνικές μαυρόασπρες ταινίες δεν έτυχε να το ζήσω ποτέ από κοντά. Μου θυμίζει χωριό, και το χωριό δε με φτιάχνει τόσο (έχει φοβερό φαγητό όμως). Επίσης ας μην αφήνουμε μερικά (ξεπερασμένα) στερεότυπα να μας χαλάνε απλές απολαύσεις όπως τα μακαρόνια και τα εσώρουχα, θα καταλήξουμε συμπλεγματικοί! Γράφτε για άντρα που ετοιμάζει αυγά με φακιόλι και ποδιά και θα ταυτιστώ πρώτος! Απλά κάτω τα χέρια από τα μακαρόνια!!
Scroll to top icon