ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2017 | 02:05

Δουλειά

Προχθές μου ανακοινωσε ο φιλος μου οτι θα δουλεψει μπαρμαν σε ενα ναιτ κλαμπ.ειμαστε μαζί ενα χρονο και στεναχωρεθηκα για το λογο οτι θα βλεπει τοσους πειρασμους.δεν ξερω πως να το διαχειριστω.θα δουλεύει καθε μερα και δεν θα τον βλεπω εφοσον ολη μερα θα κοιμαται..ειναι πολυ ομορφος και πολυ ομιλητικος.και τον επιλεξανε για αυτη τη θέση δινοντας του και πολυ καλα χρηματα.και εγω??πως θα νιωθω καλα με ολο αυτο? Πως θα μπορεσω να ανταπεξελθω στη σχεση μας ξέροντας οτι γυρναει καθε μερα 8 το πρωι..και δεν ειναι παιδακι ειναι 39 και θελει πολυ να δουλεψει εκει γιατι ξερει πολυ κοσμο..αισθάνομαι ενα βαρος κ ολο αυτο σκέφτομαι..καποια συμβουλη ??
2
 
 
 
 
σχόλια
Πίίίσω κι απ' τα κάρα...πολύ συντηριτικούρα...Ασε που, σε όλο το κειμενάκι, δε γράφεις τίποτα για το πώς θα αισθάνεται εκείνος, πόσο θα κουράζεται, τη χαρά του για τη δουλειά (αν ήταν άνεργος ή έκανε καμμιά κωλοδουλειά)...τς τς τς πολύ εγωϊστικά το έχεις πάρει, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτι που θα το διαχειριστείτε μαζί, αφού θα το ζήσετε μαζί.
Πραγματικά βρε κοπέλα μου, στις εποχές που ζούμε με όλες τις οικονομικές δυσκολίες και υποχρεώσεις που αντιμετωπίζουμε, νομίζεις ότι σου επιτρέπεται να γκρινιάζεις για το εάν θα σε απατήσει ο σύντροφος σου γιατί δουλεύει σε μαγαζί νύχτα; Ε μα, σκέψου λίγο λογικά... Και σε γραφείο να δουλεύει 8-4, διανομέας, σκουπιδιάρης ακόμη και καντηλανάφτης, αν είναι να σου κάνει τη ζημιά, θα στην κάνει. Μην κάνεις τη ζωή σας δυσκολότερη με τις ανασφάλειες σου, επί του παρόντος. Εάν και εφόσον συμβεί, το βλέπεις.
Scroll to top icon