ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2017 | 13:13

Αν δεν ηταν σε σχεση θα τον ηθελες το ιδιο;

Εννοειτε. Η απαντηση σε μια τελειως χαζη ερωτηση. Δεν θελω να μπω αναμεσα σε δυο, δεν ερωτευτηκα την ιδεα του λαθους, αλλα αυτον, εξαλλου γι'αυτο ειπα πως δεν προκειτε να του πω τιποτα αποσα νιωθω. Ουτε να δειξω το οτιδηποτε. Και ενω τον ηξερα μηνες προσφατα εμαθα πως εχει μακροχρονια σχεση. Ισως εαν εξαρχης το ηξερα να μην ενιωθα τιποτα γι'αυτον.Παντως οσοι νομιζετε πως ατομα ελκονται περισσοτερο απο εσας οταν βρισκεστε σε σχεση κανετε λαθος. Μερικοι ισως θελουν να επιβεβαιωσουν οτι ειναι "καλυτεροι" και ομορφοτεροι, να τονοσουν τον εγωισμο τους. Οχι ολοι.Θα τον ηθελα ακομα πιο πολυ αν δεν ηταν σε σχεση.
9
 
 
 
 
σχόλια
Παρόμοια συζήτηση είχα χθες με έναν φίλο μου. Λοιπόν, εγω έχω γνωρίσει τέτοια κοπελα και την είχα χρονια στην παρέα μου. (Τους τελευταίους 2 μήνες ξεκοψαμε). Η συγκεκριμένη κοπελα ειναι πολυ όμορφη εξωτερικά. Εχει πολλές κατακτήσεις αλλα παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα με κανέναν αν δεν ειναι δεσμευμένος! Όσες φορές εχει ερωτευτεί,εχει ερωτευτεί δεσμευμένο ο οποίος κατά 90% ζει σε απόσταση με την κοπελα του (έτσι αυτη μπορεί να κάνει παιχνιδι μαζί του άνετα.) Συνήθως τους προσεγγίζει αυτή (βέβαια εχει τύχει και το ανάποδο) και επειδή όπως προειπα ειναι πολυ ωραία κοπελα,πολλοί εχουν υποκύψει στον πειρασμό. Την έχω ρωτήσει για ποιο λόγο πάντα βρίσκει δεσμευμένους και μου λέει οτι όλοι οι καλοί ειναι πιασμένοι και δεν υπάρχει μοτιβο. Οτι ειναι δηλαδή θέμα τύχης. Προσωπικά δε το πιστεύω καθόλου αυτο γιατί θεωρώ αδιανόητο να μη της αρεσει κανένας απολύτως σινγκλ ΠΟΤΕ! Τελοοσπαντων, ήθελα να πω και κάτι αλλο. Τις περισσότερες φορές οι κοπέλες των αγοριών δεν μαθαίνουν τίποτα για τις ερωτικές σχέσης αυτής της κοπέλας με τα αγόρια τους. Αυτη ομως αφου βγουν 1-2φορες περιμένει απο τους αντρες πως θα χωρισουν και θα κάνουν σχέση μαζί της. Αυτο βέβαια δεν γινεται ποτε με αποτέλεσμα μετα η ίδια να στεναχωριέται , να νιώθει εξαπατημενη και προδομένη, να νιώθει οτι την εκμεταλλεύτηκαν για να περάσουν την ωρα τους και να κλαψουρίζει. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές ποσο σουρεαλ ειναι αυτή η κατάσταση. Σορυ για πιθανόν λάθη και ασυνταξίες, τα έγραψα γρήγορα!
Έτσι όπως τα περιγράφεις, τον ήθελες αγνοώντας τη σχέση του. Μπορώ με το χέρι στην καρδιά όμως να σου πω ότι τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια που μπορεί να κυκλοφορήσω έξω με μία γυναίκα, τραβώ πολύ περισσότερα γυναικεία βλέμματα όταν συνοδεύομαι, και μάλιστα ο αριθμός των βλεμμάτων είναι ανάλογος με την ομορφιά της συνοδού: όσο πιο όμορφη είναι, τόσο περισσότερα γυναικεία βλέμματα τραβάω. Τυχαίο; δε νομίζω...
Μα ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω. Είναι θέμα ανασφάλειας; Ή να δείξουν ότι μπορούν να έχουν όποιον άντρα θέλουν; Τι να πω ρε παιδιά, δεν έχω γνωρίσει τέτοιες κοπέλες. Στον δρόμο ή έξω, έχω δει πολλούς και πολλές να κοιτάζουν, αλλά οκ, λογικό είναι αν είσαι έστω και λίγο εμφανίσιμος/η.
Είναι θέμα εξασφάλισης προαπαιτούμενων. Ο συνοδευόμενος έχει το πακέτο για να πείσει έστω και μία γυναίκα ότι αξίζει να συνοδεύεται. Είναι "εγκεκριμένο προϊόν με την βούλα". Επίσης όσο πιο απαιτητική αυτή η γυναίκα τόσο μεγαλώνει η αξία της "μετοχής" υποτίθεται. Έχει ερευνηθεί και επιστημονικά. https://www.psychologytoday.com/blog/apologies-freud/201210/why-women-want-married-men
Ανία, εάν θεωρείς μισογυνικό το σχόλιό μου, άλλο τόσο μισογυνικό είναι της Κλέφτας των Βιβλίων πιο κάτω. Αντιπαρέρχομαι αυτό το άτοπο σημείο του σχολίου σου (όπως και τον υπαινιγμό για ''σούργελο'') και θα σου πω μόνον ότι η αντίληψή σου δε διαφέρει από εκείνων που θεωρούν ότι η βιασθείσα προκάλεσε το βιαστή της. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου επί της ουσίας: οι ίδιες οι συνοδευόμενες έχει τύχει να κάνουν σκηνικό για βλέμματα τα οποία δεν είχα πάρει χαμπάρι (!!!).
Επειδή διάβασα το ονομα μου, θελω να πιστεύω πως το σχόλιο μου δεν ηταν μισογυνικο. Εξέφρασα την περίπτωση ενός περιστατικού που έχω ζήσει απο κοντά και ειναι υπαρκτό. Δεν θεωρώ πως είναι ο κανόνας αλλα ούτε και η μοναδική εξαίρεση. Το έγραψα γιατι ειδα οτι υπάρχει μια δυσπιστία σχετικά με την ύπαρξη τέτοιων γυναικών. Υπάρχουν, όπως ακριβώς υπάρχουν και γυναίκες που εχουν ματια μονο για τον συντροφο τους, γυναικες που ειναι άπιστες,πιστές κ.τ.λ. Θελω παρόλα αυτά να πιστεύω πως το περιστατικό που περιέγραψα ειναι ένα απο τα λίγα.
Κλέφτρα των Βιβλίων, φυσικά και δεν είναι μισογυνικό το σχόλιό σου, μην παρεξηγηθώ. Απλά κάποιες φορές απορώ που κάποιοι νιώθουν ότι ανακαλύπτουν την Αμερική όταν περιγράφεις μία κακώς κείμενη κατάσταση.
Ανία δεν θα μπω φυσικά σε αντιπαράθεση ιδίως με σένα που μου είσαι λίαν συμπαθέστατη. Ακριβώς επειδή κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια κάνουμε πολλές φορές λάθη. Λ.χ. εγώ θεωρώ αδιανόητο να ''ερωτευθώ'' δεσμευμένη/ παντρεμένη, γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ αφού το μυαλό μου ''μπλοκάρει'' και μόνο στην ιδέα. Πλην όμως, υπάρχει ασχέτως του ότι δεν το διανοούμαι στην περίπτωσή μου. Θα πω κάτι άλλο διευκρινιστικό του αρχικού: όταν λέω με κοιτάζουν πιο πολύ γυναίκες δε σημαίνει ότι η πλειοψηφική τάση είναι αυτή. Εννοώ πως στον ίδιο χώρο με τον ίδιο αριθμό γυναικών, αν μόνο σε κοιτάξει μία, συνοδευόμενο θα σε κοιτάξουν δύο. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, χωρίς να σημαίνει ότι η πλειοψηφία των γυναικών θα ασχοληθεί μαζί σου.
Scroll to top icon