ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2017 | 13:20

Εμείς τα κορίτσια.....

Είμαστε φουλ βλαμμένες και το παίρνουμε χαμπάρι κατόπιν εορτής. Μου στέλνει μυνημα πριν λίγο ένας(ο οποίος νομίζει οτι είναι ο απόλυτος γκόμενος) που ειχε παιχτεί κάτι στο παρελθόν αλλά ο τύπος δεν ηθελε σχέσεις και τέτοια και γω το ζώον ειχα κολλήσει για ενα διαστημα και μου λέει: "έχω καιρό να σε δω να βγουμε για καφε" Να σημειώσω εδώ ότι καποια στιγμή ενώ είμασταν "φιλοι" με ειχε στησει 2 φορές όταν κανονίζαμε. Και του λεω σήμερα "Όχι αστο" και απαντάει "Έλεγα να έρθω να σε πάρω με το καινούργιο μου αμάξι"...... Δηλαδή πόσο ψώνιο ο άνθρωπος? Πόσο υλιστης? ΤΙ ΨΩΝΆΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! Καλά μιλάμε κλαίω από τα γέλια και για αυτόν αλλά κυρίως με τον εαυτό μου που μου άρεσε εμένα τέτοιο παιδί. Αυτομουτζώνομαι ξερω 'γω. Γουατ δε φακ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αααχχχχ!!!Τι ψωνάρα αυτή η γκομενα!!!Ποσο βλαμμενη γκομενα είναι!!!Ζωον και λίγα λες!!!Δηλαδη ότι και να πεις έχεις δίκιο γι αυτήν τη γκομενα!!!Να σε έχει ξεχάσει και να θυμηθεί ξαφνικά να σου πει έλα για καφέ;Που πας μανδαμ;Το ρώτησες το παλικάρι άμα θέλει;Τι χαζογκομενες κυκλοφορούν απορώ!!!Εβρισα μεσημεριάτικα!!
1) Δεν είναι ''γκόμενα'', είναι ''γκόμενος''. 2) Είτε είναι ψώνιο, είτε όχι, θεωρώ ότι μπορείς να εκφράζεσαι καλύτερα, πόσο μάλλον για κπ που δεν ξέρεις. Τώρα αν τρολλάρεις, δεν έχω λόγια.
Scroll to top icon