ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2017 | 17:52

Θελω να τον ξεχασω και δεν μπορω

Να εισαι ερωτευμενη φουλ, απο την πρωτη στιγμη που τον ειδες να εχεις τρελαθει, σε συζητησεις να ταιριαζουν οι αποψεις σας απιστευτα, να εχει γινει μεταξυ σας κατι ερωτικο και να ειναι πολυ ομορφο και ξαφνικα να εξαφανιζεται γιατι τα ξαναβρηκε με την πρωην του... Να θελεις να βγει απο το μυαλο σου αυτος και ο,τι ζησατε και να σου ειναι αδυνατον, το μυαλο σου αφηρημενο απο οτιδηποτε αλλο και κολλημενο σε αυτον. Δεν αντεχει αλλο το κεφαλι μου απο τη μονιμη σκεψη σε αυτον. Και ειναι πολυ καιρο αυτη η κατασταση. Δεν ξερω, μηπως αν αρχιζα να βγαινω με αλλον, θα τον ξεπερνουσα για να ηρεμησει το μυαλο μου? Δεν μου αρεσει και κανενας αλλος ομως.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν τώρα σου πούμε ότι είσαι μοναδική περίπτωση, θα μας πιστέψεις;; Ξεχασέ τον και σε λίγο θα γελάς μ' όλο αυτό που έγραψες εδώ. Στο μυαλό σου είναι, εσύ το συντηρείς.
Κοιτα σύμπτωση!!!Το έργο που βλέπω με την Τζενοφερ Λόπεζ!!"Συγκατοικοι με το ζόρι"αυτο ακριβώς λέει!!!Δηλαδη να είναι συνέχεια το μυαλό σου σε έναν άνθρωπο...να δεις πως τον λένε....ξεχνάω το όνομά του...μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...αν είναι δυνατόν!!!!
Mακριά κοπέλα μου. Είσαι τυχερή που έφυγε νωρίς. Σκέψου να γινόταν αυτό μετά από χρόνια. Το στόρυ είναι κλασικό. Αυτός θα χωρίσει από την άλλη και θα έρθει σε σένα. Κανόνισε τι θα κάνεις.
Scroll to top icon