ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 14:35

Έκλεψα κάτι και σιχαίνομαι τον εαυτό μου.

Έκλεψα κάτι από ένα φαρμακείο. Πήρα το περιεχόμενο και πέταξα κάπου μέσα στο φαρμακείο το κουτί. Το έκανα πρώτη φορά και νιώθω χάλια. Έχω άγχος συνέχεια. Έχασα τον ύπνο μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι αν βρουν το κουτί μην το τραβήξουν με αστυνομίες και τέτοια γιατί υπάρχουν πάνω τα αποτυπώματα μου. Σκέφτηκα να πάω και να τους το πω και να το πληρώσω αλλά πως θα το πάρουν; Μπορεί να χάσω και τη δουλειά μου που έχει σχέση με αυτό. Τι θα κάνω γαμωτο; Φοβάμαι.
15
 
 
 
 
σχόλια
1) Αν δεν είσαι σεσημασμένος δεν μπορούν από τα αποτυπώματα και μόνο να σε βρουν (όπως αναφέρεται και παρακάτω). 2) Αν ήταν φάρμακο και πήρες το περιεχόμενο, πετώντας απλά το κουτί, το πολύ πολύ να το περάσουν για σκουπίδι που κάποιος πέταξε/ του έπεσε στο πάτωμα. 3) Σε καμιά περίπτωση δεν επικροτώ την πράξη σου και δεν πρέπει να το ξανακάνεις. Απλά το φαρμακείο δεν θα φαλιρίσει επειδή πήρες ένα φάρμακο.
Ελπίζω αυτό το κάτι να ήταν φάρμακο κι όχι κανένα καλλυντικό φερ'ειπείν. Τώρα για να ηρεμήσεις. Πρώτον είσαι σεσημασμένος/η; Πώς θα πιστοποιήσουν τα αποτυπώματά σου δηλαδή; Θα κάνουν σύγκριση με δείγματα από τις ταυτότητες 11 εκ. νοματαίων; Aστεία πράγματα.Δεύτερον λογικό που έχεις ενοχές. Μπορείς ωραιότατα να πας ξανά αφού συνεργάζεστε (ή κάτι τέτοιο κατάλαβα) και σε πρώτη ευκαιρία που θα σε εξυπηρετήσουν καλά να αφήσεις κάτι παραπάνω "για να φάτε ένα γλυκό" ή "να πάρετε κάτι για το παιδάκι σας να με θυμάστε" ή να τους πας εσύ κάτι ως κέρασμα. Γενικώς τρόποι υπάρχουν να επανορθώσεις. Κι αν όλα αυτά δεν πιάνουν μπορείς να αφήσεις το αντίστοιχο ποσό σε μια φιλανθρωπία. Πάλι τόπο θα πιάσει.
Εχει φαρμακα που ειναι πολυ ακριβοτερα απο καλλυντικα... Αλλα επειδη πλεον τα φαρμακα φυλασσονται σε συρταρια πισω απο τον παγκο του φαρμακειου, το πιθανοτερο να μην ηταν φαρμακο αυτο που "υπεξαιρεσε" ο/η εξ....
Το είπα με την έννοια της ανάγκης. Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται φάρμακα (και ακριβά) και δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη να τους συνταγογραφηθούν.
Για την ιστορια οι ανασφαλιστοι πλεον δικαιουνται φαρμακα και περιθαλψη με μειωμενη συμμετοχη, που μπορει κατα πςριπτωση να ειναι και μηδενικη. Εχουν προσβαση σχεδον σε οποια υπηρεσια υγειας εχουν κ οι ασφαλισμενοι.
Scroll to top icon