ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2017 | 23:01

ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Απόφοιτος ΤΕΙ με μια ειδικότητα "φάντασμα" όπου η επαγγελματική αποκατάσταση μοιάζει με ανέκδοτο.Απουσία γνώσης κάποιας ξένης γλώσσας, ούτε καν της αγγλικής. Χωρίς προοπτική για δημιουργία οικογένειας, αφού δεν έχω την ανάλογη οικονομική κατάσταση, ώστε να με δεχθεί κάποια γυναίκα διότι είμαι απλά ένας υπαλληλάκος μιας αλησίδα σούπερ μάρκετ με 490 ευρώ και πάλι, πάει και δεν πάει, το πράγμα. Χωρίς κοινωνικές επαφές, ούτε κάποια σχέση, έτσι για να περνά ευχάριστα η ώρα. Μόνο τους γονείς μου έχω κοντά μου, μόνο αυτοί μ' αγαπάνε και με στηρίζουν, ακόμα και τώρα που είμαι 30, δεν υπάρχω για κανέναν άλλον. Αλλά θα "φύγουν" κάποια στιγμή κι εκείνοι και θα απομείνω ολομόναχος σε αυτή την άθλια χώρα. Και τότε τί θα κάνω; Θα έχω δουλειά, τουλάχιστον; Συνέχεια βλέπω επαίτες και άστεγους και με πιάνει τρόμος!! Προτιμώ να πεθάνω παρά να καταλήξω έτσι. Ευχαριστώ που με διαβάσατε.Παναγιώτης
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη αλλά το φταίξιμο είναι δικό σου. Αφού δεν πέρασες σε καμία σπουδαία σχολή(οπως τη χαρακτηρίζεις), δεν έμαθες κάποια ξένη γλώσσα ή γενικότερα δεν αφιερωσες χρόνο να μάθεις κάτι που θα σε ενδιέφερε, να λες και πάλι καλά που έχεις δουλειά με τα 490€. Επίσης συνειδητοποιησε πως είσαι 30 και όχι ανήλικος.Και αυτό στο τονίζω!!! Τι θα πει ότι φοβάσαι να μην φύγουν οι γονείς σου και πεινάσεις; Άλλοι σε τέτοια ηλικία έχουν οικογένεια και παιδιά και στίβουν τη πέτρα για να τα βγάλουν πέρα, όχι να κάθονται και να περιμένουν "κλαίγοντας" για το μοιραίο επακόλουθο της ζωής.
Παναγιώτη μου για όλους μας είναι δύσκολες οι εποχές. Ξέρω και άτομα στην ηλικία σου που βγάζουν λιγότερα χρήματα από εσένα ή είναι άνεργοι εδώ και χρόνια. Δε χρειάζεται να νιώθεις μειονεκτικά, ούτε να πιστεύεις ότι θα μείνεις μόνος σου εξαιτίας αυτού.Θα σου πρότεινα να ψάξεις δωρεάν σεμινάρια στον τομέα σου ή γενικότερα σε ό,τι σε ενδιαφέρει ούτως ώστε να γνωρίσεις κόσμο. Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί φορείς που παρέχουν μαθήματα ξένων γλωσσών σε πολύ χαμηλές τιμές (π.χ 20 ευρώ το μήνα) και θα μπορέσεις να μάθεις Αγγλικά που είναι βασικό προσόν στις μέρες μας.Όμως μην κάθεσαι κλεισμένος μέσα και μην μεμψιμοιρείς γιατί μόνο κακό θα σου κάνει. Ξεκίνα από αύριο κιόλας να ψάχνεσαι και όλα θα γίνουν!Καλή επιτυχία!
Παναγιώτη άκου, πάνε οι εποχές που ατενιζαμε το μέλλον και είχαμε την δυνατότητα να φροντίσουμε έστω στο ελάχιστο γι αυτό. Εκτός αυτού είναι πολλές οι πιθανότητες το αύριο από ένα πχ τυχαίο ή μη γεγονός το μέλλον να τίθεται πάντα αβεβαιο από πολλές παραμέτρους και όχι απαραίτητα οικονομικές. Κάτσε να δεις ξημερώνει το αύριο ??Αν ναι, έστω και δύσκολα κάτι θα κάνεις.Το θέμα είναι να.. Πίστεψε με εάν έχεις την υγειά σου τα χεις όλα, γιατι μπορείς να τα κάνεις όλα.
Πέρα από το επαγγελματικό και κατ'επέκταση το οικονομικό που είναι δύσκολο για τους περισσότερους σήμερα,φίλους δεν έχεις?Κάποια δραστηριότητα?Κινητοποιήσου μέσω γνωστών και συγγενών και όλο και καμιά γνωριμία θα προκύψει.Δε κοιτάνε όλες οι κοπέλες τα χρήματα.Το σημαντικό είναι ότι έχεις τη δουλειά σου και είσαι εργατικός,δεν είσαι τεμπέλης.Κατανοώ ότι από τα 30 και μετά είναι πιο δύσκολο να κάνεις γνωριμίες γιατί δύσκολα μεγαλώνοντας εντάσσεται κανείς σε νέα παρεά και οι κοινωνικοί κύκλοι είναι κάπως πιο στενοί,άλλοι παντρεύονται και συναναστρέφονται με επίσης παντρεμένα ζευγάρια, αλλά μην απογοητεύεσαι.Και όσο μπορείς μην κλείνεσαι.Στο σπίτι δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει τίποτα.
Scroll to top icon