ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 19:43

Μύκητας

Με το αγόρι μου είμαστε μαζι 2 χρόνια! Κάνουμε ερωτα χωρίς προφυλαξη,μιας και παίρνω αντισυλληπτικά! Εξαλλου είμαστε αρκετό καιρό μαζί και χουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον! Την προηγούμενη βδομάδα ένιωθα τσούξιμο και κάψιμο στην ευαίσθητη περιοχη και πήγα στον γυναικολόγο, ο οποίος με εξέτασε και μου είπε πως έχω μύκητα! Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Έχασα πάσα ιδέα για εκείνον! Είναι δυνατόν? Όλα τελικά ήταν ένα ψέμα!και η αγάπη του για μένα και ολα! Με παραμυθιαζε πως δεν εχει ματια για αλλη και τετοιες βλακειες!Απλά τον συχαίνομαι! Δεν σκέφτηκε πως θέτει την υγεία μου σε κίνδυνο? Καταλαβαίνει αραγε κάνεις σας πως νιωθω? Πόσο προδωμενη και ταπεινωμενη νιωθω? Είμαι τόσο στεναχωρεμενη(Είμαστε 22 χρ)
8
 
 
 
 
σχόλια
Η κοπέλα είναι 22 ετών και έχει ένα πρόβλημα που δεν γνωρίζει από που προέρχεται, κι εσείς της ρίχνετε βροχή αρνητικές! Σφαλιάρες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος απ'τη Δύση.
Μάλιστα, χώνεις σφαλιάρες στις αρνητικές και όχι στην ίδια που είναι ενεργή σεξουαλικά τουλάχιστον 2 χρόνια αλλά δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει "εκεί κάτω"...και μάλιστα αντί να ρωτήσει το γιατρό της την ώρα που της κάνει διάγνωση κατηγορεί στη λίφο το αγόρι της.Εκ μέρους όλων ανταποδίδω τις σφαλιάρες.
Άκουσε να σου πω κάτι φωτεινή παντογνώστρια: Όταν αναπτύσσει ο οποιοσδήποτε μύκητες, είναι πολύ λογικό να υποπτευθεί και τον σύντροφό του. Όσο γι'αυτό που λες ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει εκεί κάτω, ας είχαμε στα σχολεία σωστό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ώστε να είχε ιδέα.Το κατάλαβες ότι πέσατε να φάτε μια 22χρονη επειδή δεν ήξερε από που κόλλησε μύκητες; Οπότε προτείνω εσείς που είστε τόσο ενημερωμένες, να πάτε να δώστε κατατακτήριες για ιατρική. Θα σαρώσετε.
Καλά ρε είναι επιχείρημα αυτό;δες το έμαθε στο σχολείο;Ούτε να κάνει σεξ μα ούτε και να παίνει αντισυλληπτικά έμαθε, το κάνει με επιτυχία όμως, όπως και πολλά άλλα που δεν τα έμαθε στο σχολείο.Φυσικά δεν είδα κάποιο βοηθητικό σχόλιο στο πρόπβλημα της εξομολογούμένης,παρά μόνο να χώνεις σφαλιάρες.Αυτό είναι μαγκιά,τι να σου πω.Όλοι μας οφείλουμε στον εαυτό μας να γνωρίζουμε τα βασικά για τον οργανισμό μας,και να μη στηριζόμαστε στα όσα μας έμαθαν ή όχι στο σχολείο μας.Τέλος τι σχέση έχει η ιατρική με το να γνωρίζω ότι οι μύκητες δεν είναι ΣΜΝ;γράφεις ανοησίες για να δείξεις έξυπνη/ος...Ε δεν πιάνει.
Το να ξέρεις το πως κολλάνε οι μύκητες δεν είναι τα "βασικά" για τον εαυτό σου. Και λίγα έγραψα για τις σφαλιάρες. Άσε τώρα που θίχτηκες από αυτό και σε "έπνιξε" το δίκιο. Η άλλη μπήκε να γράψει το πρόβλημα της και πέσατε να βγάλετε χολή.Όσο για το σχολείο ναι ρε, έτσι είναι. Αν υπήρχε μια σωστή ενημέρωση δεν θα έφτανε να ρωτάει εδώ μέσα η κοπέλα. Πάντως πολύ "έξυπνο" ότι δεν την έμαθε το σχολείο πως να κάνει σεξ, αλλά ξέρει πως. Εσένα μήπως σε έμαθε πως να τρως? Άλλη προσπαθεί να το παίξει έξυπνη.
Νέα κοπέλα και δεν έχεις ιδέα από τι μπορεί να προέρχονται οι μύκητες στα γεννητικά όργανα, είναι δυνατόν;;;;Δεν είναι απαραίτητο να φταίει ο σύντροφός σου.Πρόσεξε τι εσώρουχα φοράς και αν φοράς στενά ρούχα που σε πιέζουν.Αγωγή πρέπει να κάνει και ο σύντροφός σου.
Καλό μου κορίτσι είναι γνωστό τοις πάσι ότι όλες οι γυναίκες εμφανίζουν μύκητες κάποια στιγμή. Δεν είναι μονο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Και μάντεψε! Από τις σημαντικότερες αιτίες εμφάνισης μύκητα μετά τη χρήση τουαλέτας ειναι η χρήση αντισυλληπτικών. Αντί να φρικάρεις κ να δραματοποιείς τα πάντα πας που πας γυναικολόγο και παίρνεις χάπια ρώτα τον να ενημερωθείς καλύτερα... Έλεος με την έλλειψη ενημέρωσης σε τέτοια θέματα υγείας και υγιεινής...
Scroll to top icon