ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2017 | 00:58

Ο φίλος του πρώην μου

Γνωριστήκαμε μέσω του πρώην μου και όσο ήμασταν μαζί με εκείνον,έγινε και δικός μου φίλος.Όταν χωρίσαμε άρχισε να μου εκδηλώνει και ερωτικό ενδιαφέρον και με λόγια αλλά και στην πράξη (είναι πιο διαχυτικός,με αγγίγματα κτλ).Εγώ του εξήγησα ότι ο τάδε είναι φίλος σου και δεν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό (εκτός του ότι δεν τον είδα ποτέ ερωτικά -αλλά και να μου άρεσε πάλι δε θα το θεωρούσα σωστό να κάνω κάτι μαζί του) και φάνηκε να το σκέφτηκε και αποδέχθηκε ότι όντως δεν είναι σωστό.Τώρα που είμαι με κάποιον άλλον εξακολουθεί να μου στέλνει και να ζητάει να με βλέπει υποτίθεται στο φιλικό αλλά χωρίς να έχει αποβάλλει εντελώς την ερωτική προσέγγιση.Το θέμα είναι ότι δε θέλω να τον απομακρύνω γιατί επί χρόνια νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι αλλά θα έχω και πρόβλημα με το νέο μου αγόρι αν δει τυχαία κάποιο μήνυμα και άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.Δε ξέρω τι να κάνω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά μου φαίνεται ή ότι στρουθοκαμιλίζεις ή ότι απλά ο σου αρέσει που σου δίνει την πολυπόθητη επιβεβαίωση ο τύπος. Αλλιώς δεν παίζει να πιστεύεις ότι ο τύπος που ακόμα σε φλερτάρει είναι φίλος σου. Από κει και πέρα, αν θέλεις να είσαι σωστή απέναντι στη νέα σου σχέση, ξεκόβεις από τη στιγμή που ο "φίλος" σου δεν σέβεται τίποτα. Όσο κρατάς το φαΐ στη φωτιά, τόσο του δίνεις ελπίδες.
Scroll to top icon