ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2017 | 20:31

Θελω απλα να καταφερω να αγαπησω το σωμα μου!!

Ειχα απο μικρη προβλημα βαρους και χαμηλη αυτοπεπηθιση!Ντρεπομουν για το σωμα μου,δεν προσεχα την εμφανιση μου και δεν ηθελα να βγαινω απο το σπιτι μου!Αυτη η κατασταση με ειχε κουρασει και καταλαβα πως με κραταγε πισω σε πολλα πραγματα!Πιστευα πως αν αδυνατιζα θα καταφερνα επιτελους να αγαπησω το σωμα μου!Και τα καταφερα ..αποκτησα ενα αντικειμενικα υγειες ,ωραιο σωμα.Το θεμα ειναι πως ακομα δεν νιωθω ανετα απο με το σωμα μου!Παλιοτερα συνηθιζα να νιωθω ασχημα γτ οι ανθρωποι στον δρομο με αποκαλουσαν "χοντρη"...τωρα αλλαζω πεζοδρομιο καθε φορα που βλεπω παρεες αγοριων γτ τα χυδαια σχολια τους με κανουν να νιωθω αβολα!Σιγουρα φταει το γεγονος πως εχω ελληψη αυτοπεπηθισης αλλα εκτος αυτου με κουραζει η συμπεριφορα καποιων ανθρωπων καθως και οι ταμπελες τους!Την επομενη φορα που θα δεις καποιον ανθρωπο στον δρομο ειτε ειναι καποιος με παραπανησια κιλα ειτε καποιος με διαφορετικο ντυσιμο ειτε δεν ξερω εγω τι αλλο....σε παρακαλω κρατα τα σχολια για τον ευατο σου!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Η παχυσαρκια δεν ειναι κάποια ασθένεια, ειναι καθαρά δικη σου επιλογη! Αμα δεν νιωθεις καλα με τον εαυτο σου σταματα να τρως και να κλαίγεσαι, φορα αθλητικα βγες εξω τρεχα και γυμνασου. Ολοι την οι παχυσαρκοι την είδατε άρρωστοι drama queens!
Ολες μου οι οδευσεις κλεινουν κανονικα, δεν εχω κανένα θεμα, σφαλματα μικρα, ο τριγωνισμος ενταξει, αμα θελεις στειλε μου μειλ να σου μαθω πως μετράμε. Απο το edm μεχρι το υποδεκαμετρο σε περιμένω εξυπνακια φιλε μου.
Θα πρεπε να ξέρεις οτι η εκτίμηση, και η δυνατότητα να προβλεπεις μεσα σε ποια ορια κινητε μια τιμη ειναι η δουλεια του τοπογραφου. Ετσι και σ αυτην την περίπτωση ειπα να κάνω μια εκτίμηση η οποια κατα μεγαλο μερος επεσε μεσα. Ολα τα κλαψομουνιασματα εχουν τον ιδιο βασικο πυρήνα. Για να θιχτικες τοσο φανταζομαι πως εσυ εισαι ο παχυσαρκος εξομολογουμενος?
Απο την στιγμη που εχεις σκοπο να μπεις στην διαδικαδια να σχολιασεις κατσε τουλαχιστον να διαβασεις την εξωμολογιση να ξερεις γτ μιλαει...σωστα αυτα που λες αλλα δεν εχει καμια σχεση με το θεμα!
Scroll to top icon